Sari la conținut

ULTIMĂ ORĂ: EXPLOZIE la Fabrica de PÂINE! O persoană a MURIT (UPDATE: 06:31 - VIDEO)

ultima-ora-explozie-in-bartolomeu-la-fabrica-de-paine-foto

O explozie puternică s-a produs în urmă cu câteva minute la fabrica de pâine din cartierul Bartolomeu. Potrivit martorilor explozia a fost extrem de puternică. La fața locului se află mai multe echipaje ISU Brașov. Mai multe persoane sunt rănite!

UPDATE: ORA: 20:14

Explozia s-a produs la moara fabricii de pâine. Potrivit declarațiilor efectuate în urmă cu puţin timp de o parte din angajaţii fabricii de pâine în moară, la această oră, lucrau 4 persoane.

UPDATE: ORA: 20:16

Martorii spun că un corp din clădire s-a prăbușit! Au fost formate echipe de salvatori! Nu există pericolul de extindere a incendiului.

UPDATE: ORA: 20.21

5 persoane au fost transportate în urmă cu câteva minute la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă. Potrivit unor surse medicale 4 din cele 5 victime transportate la spital sunt în stare grave. Unul dintre răniţi are arsuri, altul a fost intubat. Un altul are o mână ruptă.

UPDATE: ORA: 20:24

Mai multe persoane sunt căutate în acest moment sub dărâmături.

UPDATE: ORA: 20:26

Potrivit putătorului de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja a fost activat PLANUL ROŞU

UPDATE: ORA: 20:33

12 S.M.U.R.D.-uri și ambulanţe şi 3 autocisterne cu apă sunt la faţa locului! În urmă cu puţin timp şi Prefectul Braşovului Mihai Mihaci a ajuns la faţa locului.

UPDATE: ORA: 20:41

Flăcările au fost stinse, incendiu este sub control.

Nicolae Bănicioiu şi secretarul de stat în M.A.I. Raed Arafat au declarat în urmă cu câteva minute că se îndreaptă spre Braşov pentru a vedea personal cum se desfăşoară operaţiunile de salvare.

UPDATE: ORA: 20:54

„S-a format o echipă de salvatori, se efectuează căutări în acest moment. Intervenim acum pentru salvarea victimelor. Din datele pe care le deţinem până în acest moment explozia s-a produs la etajul 2 al clădirii”, a declarat Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov.

UPDATE: ORA: 21:04

„4 victime au arsuri pe 10% din suprafaţa corpului şi un alt pacient are arsuri pe 40% din suprafaţa coprului. Aceste victime sunt la spital. La faţa locului se depleasează forţe de intervenţie suplimentare din Covasna, Harghita şi Prahova. De asemnea sunt pregătite să intervină în caz de nevoie şi 3 elicoptere SMURD unul de la Mureş şi 2 de la Bucureşti”, a declarat secretarul de stat Raed Arafat.

UPDATE: ORA: 21:31

„Un muncitor este blocat într-un buncăr. Persoana căzută în buncăr comunică însă cu salvatorii. Se intervine cu echipamente specifice pentru salvarea persoanei”, a declarat în urmă cu puțin șeful ISU Brașov col. Stelian Rechițean.

UPDATE: ORA: 22:11

În acest moment victima aflată sub dărâmătuiri în urma exploziei de la fabrica de pâine a fost scoasă din buncăr. Victima are lovituri la cap, fața plină de sânge și posibil arsuri sub haine. O ambulanță S.M.U.R.D. va transporta rănitul la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov. Lângă victimă se află șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov col. Stelian Rechițean care coordonează echipele de salvatori.

CODUL ROȘUL A FOST ANULAT ca de altfel și deplasarea la Brașov a ministrului secretar de stat Raed Arafat și a lui Nicolae Bănicioiu.

URDATE: ORA:06:30 -

Bărbatul care a fost aseară salvat de sub dărâmături și transportat în stare critică la spital a decedat în acestă dimineață. Informația a fost confirmată de autoritățile locale!

VIDEO: DIGISPORT.RO

VIDEO: ISU Brașov

Comentarii

Ultimă oră