Sari la conținut

Accident mortal pe DN 73, între Braşov şi Cristian (ORA: 12:29 - FOTO + VIDEO)

ultima-ora-accident-mortal-pe-dn-73-intre-brasov-si-cristian-galerie-foto

ORA: 11:15 - Primele imagini de la locul accidentului (VIDEO)

ORA: 10:30 - UPDATE - Galerie FOTO

ORA: 09:41

Accident pe DN73 în această dimineaţă. Un bărbat a decedat. Deocamdată  nu se ştie dacă sunt şi alte victime. Potrivit martorilor, impactul a fost unul EXTREM de violent. Mai multe echipaje S.M.U.R.D., dar și de poliție se afla acum la locul accidentului.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov a fost solicitat să intervină pentru acordarea primului ajutor în cazul unui accident care a avut loc miercuri dimineaţă, în jurul orei 9.00, între Râşnov şi Cristian. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Braşov, cpt. Ciprian Sfreja, în accident au fost implicate un autoturism şi un autocamion, scrie adevarul.ro.

BMW-ul a intrat pe sub camion şi a fost efectiv tocat. „Cadavrul şoferului este împrăştiat pe câteva zeci de metri: capul, mâinile, picioarele parcă ar fi intrat într-un malaxor uriaş. Ce a rămas din trupul victmei este un amestec de fiare şi carne însângerate. Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva. Este cumplit!“, a declarat pentru adevarul.ro unul dintre martorii accidentului.


Citeste mai mult: adev.ro/nn75wq

Imagini de la teribilul accident au fost surprinse și de participanții la trafic la doar câteva minute după ce s-a produs impactul între cele două mașini. Un astfel de filmuleț a fost postat pe facebook de un tânăr din Râșnov! Acesta surprinde primele secvențe surprinse parcă dintr-un film de groază! Video AICI: ATENȚIE IMAGINI ȘOCANTE

Comentarii

Ultimă oră