Sari la conținut
ultimele-batalii

Echipa de baschet feminin, Olimpia CSU Braşov, a intrat pe ultima sută de metri a sezonului regulat. „Olimpicele” mai au de disputat trei partide din acest campionat şi sunt obligate să obţină două victorii pentru a spera la un loc care să le asigure participarea în play-off.

Vor să producă surpriza. Primul test pentru fetele antrenate de Dan Calancea va fi sâmbătă, pe teren propriu, în compania formaţiei ICIM Arad. Arădencele vin sub Tâmpa cu un moral excelent după ce au reuşit să câştige Cupa Europei Centrale, însă tehnicianul „olimpicelor”, Dan Calancea, vrea să producă surpriza în jocul ce se va desfăşura sâmbătă, de la ora 12.00, în sala Forex. „Este un joc foarte dificil, în compania unei echipe extrem de valoroase şi care a reuşit să câştige Cupa Europei Centrale. Sunt convins că Aradul va juca finala campionatului cu echipa din Târgovişte. Cu siguranţă că arădencele sunt favorite în disputa de sâmbătă, însă eu nu consider jocul pierdut dinainte. O să ne jucăm şansa, o să dăm tot ce avem mai bun şi poate o să reuşim să câştigăm”, a declarat Dan Calancea.

Duelul celor mai bune marcatoare.  Sâmbătă este foarte interesant de urmărit şi duelul dintre cele mai bune marcatoare din campionatul intern, Chrissy Givens de la Arad, 396 de puncte înscrise şi Brandie Hoskins de la Braşov, 370 de puncte marcate. „Cu siguranţă va fi foarte interesnat de urmărit şi acest duel al celor mai bune marcatoare. Sper ca Brandies ă aibe câştig de cauză sâmbătă şi să ajute echipa să-şi îndeplinească obiectivul”, a mai spus Dan Calancea.

Cele mai importante meciuri. După misiunea imposibilă cu Aradul, Cursaru şi compania vor juca două meciuri foarte importante în deplasare cu Craiova şi Timişoara. Fetele sunt încrezătoarea în forţele lor şi speră să se califice în play-off. „Credem în şansele noastre. Ne pregătim în fiecare zi pentru meciurile astea. Tragem tare la antrenamente şi sunt convinsă că putem să câştigăm aceste două jocuri şi să ne îndeplinim obiectivul. Noi pregătim fiecare meci cu gândul la victorie”, a declarat jucătoarea Cristina Grama. „Este foarte important să reuşim să câştigăm la Craiova şi apoi la Timişoara. Nu va fi uşor, dar vom face tot posibilul să ne apropiem victoriiile şi implicit să reuşim să ne calificăm în play-off”, a mai spus Dan Calancea. În acest moment, Olimpia CSU Braşov ocupă locul şapte în clasament cu 32 de puncte.

Comentarii

Ultimă oră