Sari la conținut

Ultimul Crăciun pentru un mare artist! George Michael a murit

ultimul-craciun-pentru-un-mare-artist-george-michael-a-murit

Anul acesta se dovedește a fi unul negru pentru marile nume ale muzicii internaționale și pentru fanii lor din întreaga lume.

După Prince, Leonard Cohen, David Bowie, 2016 mai ia cu el un muzician foarte valoros și îndrăgit.

La doar 53 de ani, George Michael (numele de scenă al cântărețului și compozitorului englez de origine greacă Georgios Kyriacos Panayiotous) s-a stins chiar în ziua de Crăciun.

Starul muzicii pop, care s-a lansat în anii `80 în trupa „Wham!” și apoi a făcut carieră solo, „s-a stins împăcat în casa sa”, potrivit impresarului său. Ambulanța a sosit la casa cântărețului și a constatat decesul în după-amiaza zilei de Crăciun. Poliția spune că nu există circumstanțe suspecte privind moartea lui. Familia a cerut să i se respecte dreptul la intimitate.


  Una dintre piesele de mare succes ale duo-ului „Wham!” a fost „Last Christmas” („Crăciunul trecut”, ce poate fi tradus și „Ultimul Crăciun”, cum este acum pentru George Michael), iar lansarea în cariera solo și-a făcut-o cu albumul „Faith”.

Una dintre piesele ce rezistă și astăzi, după mai bine de 20 de ani, este „Careless Whisper”, care deși cântată solo, apare pe albumul „Wham!” „Make it Big”.

Comentarii

Ultimă oră