Sari la conținut
ultimul-test-pentru-corona-brasov

Liderul seriei a doua din liga secundă, formaţia Corona Braşov, va juca în ultima etapă a turului de campionat, pe teren propriu în compania echipei FCM Târgu Mureş. Partida care se va desfăşura sâmbătă, cu începere de la ora 13.30, pe stadionul Carpaţi, este una extrem de importantă pentru trupa antrenată de Daniel Bona. Stere şi compania vor să încheie turul pe prima poziţie a clasamentului şi pentru asta trebuie să câştige jocul de sâmbătă. „A mai trecut o etapă şi sunt bucuros că ne-am întors cu trei puncte. Ne aşteaptă un meci greu, cu o echipă care are în componenţă jucători experimentaţi care au jucat în prima ligă, cum ar fi Epaminonda Nicu, Apostu, Dâlbea, Ilyeş sau Pădureţu. Noi avem şansa ca în cazul unei victorii să încheiem turul de campionat pe primul loc. Ne dorim enorm acest lucru pentru că am condus în clasament de la început şi până acum. Vrem să încheiem turul cu o victorie”, a spus tehnicianul Daniel Bona. „Dacă ne vom concentra 90 de minute şi vom evolua la fel ca până acum, nu avem cum să pierdem. Ei se agaţă de acest meci însă noi dacă ne vedem de jocul nostru nu avem cum să pierdem victoria”, a spus şi mijlocaşul Marius Pastor. Pentru partida de sâmbătă, tehnicianul Daniel Bona, nu se poate baza pe Fizeşan care este suspendat. Jocul dintre Corona Braşov şi FCM Târgu Mureş va începe la ora 13.30, iar intrarea pe stadionul Carpaţi este liberă.
Braşovenii între ei. Meciul de sâmbătă nu va fi uşor, având în vedere că tehnicianul celor de la FCM Târgu Mureş, este Daniel Isăilă, un antrenor care cunoaşte foarte bine fotbalul braşovean. Ba mai mult, preşedinte la FCM Târgu Mureş este Sandu Andraşi, fostul jucător al celor de la FC Braşov şi el un fin cunoscător al fotbalului de sub Tâmpa. „E un avantaj pentru ei că antrenorul lor, Daniel Isăilă, cunoaşte mulţi jucători de la Corona. El este un antrenor foarte bun, care a antrenat şi în Liga I, care a venit şi ne-a urmărit la meciul cu Timişoara şi care are toate informaţiile despre noi. Şi Sandu Andraşi a fost la două meciuri în tribună, astfel că nu mai reprezentăm nicio necunoscută pentru ei. Este clar că este un dezavantaj pentru noi, însă noi ne-am pregătit foarte bine şi ne dorim să câştigăm”, a spus Bona.
Obligaţi să se gândească la Liga I. Chiar dacă la începutul campionatului nimeni nu îndrăznea să se gândească la promovare, acum, după parcursul excelent al echipei nou promovate în liga a doua, jucătorii de la Corona îşi doresc să ajungă la masa bogaţilor din Liga I. „Ne aşteaptă un meci greu cu o echipă solidă din toate punctele de vedere. Ne dorim enorm victoria, care ne-ar consolida poziţia de lider. Suntem mulţi jucători care am evoluat în Liga I şi ne dorim să jucăm şi cu Corona pe prima scenă a fotbalului. Poziţia în care suntem ne obligă să ne gândim la victorie în fiecare partidă şi implicit la promovare”, a spus goalkeeperul Coronei, Traian Marc.

Comentarii

Ultimă oră