Sari la conținut

Umanitar: și-au donat părul, pentru femeile care suferă de cancer

umanitar-siau-donat-parul-pentru-femeile-care-sufera-de-cancer

Patru Polițiste de Frontieră din România și-au donat părul, pentru femeile care suferă de cancer.

Inimoasele lucrătoare de la Poliţia de Frontieră şi-au donat părul, acceptănd ca acesta să le fie tăiat după ce a fost împletit în coadă, pentru a le veni în ajutor femeilor care suferă de cancer.


 Până acum, mii de românce au renunţat la plete pentru semenele lor, bolnave de cancer, dornice să le ajute să-şi recapete încrederea în propria feminitate.

Poliţistilele de Frontieră sunt conştiente de bucuria pe care o pot aduce, cu acest gest simplu, bolnavelor de cancer sau femeilor care au fost victimele unui accident.


 Au renunţat fără ezitare la cosiţele îngrijite ani de zile. Cele patru codiţe donate vor ajunge peruci, graţie campaniei „Vieţi împletite – BraveCut”.

Prin acest gest simplu, şi-au dorit să le redea bolnavelor zâmbetul, încrederea şi speranţa. Ele speră ca gestul lor să fie urmat şi de alte colege, din Bucureşti şi din ţară.

Campania „Vieţi împletite” este o iniţiativă umanitară a Fundaţiei Renaşterea şi are obiectivul de a le oferi peruci din păr natural femeilor care se luptă cu cancerul.

Costul unei astfel de peruci din păr natural este destul de ridicat şi deseori depăşeşte posibilităţile materiale ale femeilor afectate de cancer, care oricum au multe alte cheltuieli. Zâmbetul, încrederea în sine – le pot fi redate printr-un gest simplu, dar altruist.


  Până acum, peste 3500 de românce de toate vârstele s-au alăturat demersului şi au fost confecţionate 400 de peruci.

Comentarii

Ultimă oră