Sari la conținut

Un bărbat urmărit internațional a fost depistat de politiști

un-barbat-urmarit-international-a-fost-depistat-de-politisti

Polițiștii din Brașov, cu sprijinul Biroului din cadrul Centrului de Cooperare Internaţională al Poliţiei Române, au depistat un bărbat, in varsta de 37 de ani, urmărit internațional de autoritățile din Grecia.

Pe numele acestuia, autoritățile judiciare din Atena au emis mandat european de arestare, pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la omucidere și la tâlhărie.

Cel în cauză este bănuit că, în noaptea de 23 spre 24 septembrie 2014, împreună cu alte două persoane, ar fi pătruns într-o locuință din regiunea Egaleo, unde l-ar fi ucis pe proprietar și ar fi furat bijuterii, telefoane mobile și o sumă de bani.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Brașov, care a dispus reținerea pentru 24 de ore și ulterior, au dispus arestarea preventivă, pentru 15 zile.

Până la demararea procedurilor în vederea predării către autoritățile din Atena, cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brașov.

Comentarii

Ultimă oră