Sari la conținut

Un făgărăşean terorizeză vedetele din Bucureşti

Un tânăr din Făgăraş care obişnuia s-o hărţuiască pe Andreea Balan, şi-a găsit o altă vedetă bucureşteană pe care s-o asalteze cu declaraţii de dragoste: Bianca Drăguşanu. El a sunat şi la alte vedete, iar în ultimul timp, i-a făcut zilele amare şi lui Cătălin Botezatu.
Andreea Bălan, hăituită. La sfârşitul anului 2009, obsedatul o suna permanent pe Andreea Bălan. Tânărul, elev pe atunci în clasa a XI-a, a trimis o sumedenie de SMS-uri cântăreţei. Daca iniţial băiatul a fost paşnic şi dialogul s-a limitat la cererea unui CD cu ultimul ei album, ulterior lucrurile au degenerat. Acesta i-a umplut mesageria telefonului mobil cu sms-uri prin care îi spunea că e îndrăgostit de ea şi îi cerea să devina iubiţi. Apoi a insistat ca Andreea să-i furnizeze numere de telefon ale altor artişti. Totul a culminat cu activarea de catre acesta a unui serviciu de telefonie mobilă pe numărul Andreei, mai exact setarea unei melodii pentru apelurile în aşteptare.
Plângere la Poliţie. Scoasa deja din sărite de admiratorul insistent, Andreea l-a ameninţat că îl dă pe mâna poliţiei dacă nu se potoleşte. Spre stupefacţia cântăreţei, el a început să o jignească şi să o ameninţe că se va plânge de comportamentul ei la diferite canale media. Pentru că a ajuns în situaţia de a nu-şi mai putea folosi telefonul din cauza lui, Andreea Bălan a fost nevoită să-şi schimbe numărul. Apoi, a depus plângere pentru hărţuire împotriva tânărului.
Telefoane şi la Botezatu. Cum tentativa lui de a o cuceri pe iubita lui Keo a eşuat, el a pus ochii pe o altă vedetă. Acum, cea terorizată zilnic este Bianca Drăguşanu. Tânărul obisnuieşte să îi facă declaraţii de dragoste, să-i trimită nenumarate sms-uri pe zi sau să o sune. Tânărul din Făgăraş, pe nume Dragomir, are numerele de telefon ale mai multor vedete autohtone, printre care cele ale Andrei şi Andei Adam. Mai nou, a început să-l hărţuiască şi pe Cătălin Botezatu, pe care îl roagă să renunţe la Bianca.
40 de apeluri pe zi. La început, Bianca Drăguşanu a încercat să fie indiferentă faţă de atitudinea tânărului, însă acest tratament parca l-a întărâtat şi mai tare. „Mă suna mereu, primesc peste 40 de apeluri zilnic de la el. Îmi trimite şi mesaje, dar nu-i răspund la ele, vorbeşte de unul singur. Îmi zice că sunt diva lui, că a urmărit emisiunea «Un show păcatos» şi că sunt mai frumoasă decât Daniela. În alt sms îmi zicea că sunt diva României, iar în altele îmi spune ce face. Este acelaşi tip care a hărţuit-o şi pe Andreea Balan”, a declarat Bianca Drăguşanu.

Comentarii

Ultimă oră