Sari la conținut

Un nou centru pentru formarea olimpicilor la Informatică, la Braşov

un-nou-centru-pentru-formarea-olimpicilor-la-informatica-la-brasov

Programul „Hai la Olimpiadă!”, iniţiat de o fundaţie şi sprijinit de o bancă, îşi extinde reţeaua centrelor gratuite de pregătire pentru performanţă şi deschide la Braşov un nou centru de pregătire la Informatică, pe lângă cele deja existente la Matematică şi Fizică.

Elevii pasionaţi de matematică, fizică, dar şi informatică se pot înscrie pentru testările de selecţie în centrele de pregătire, până în 24 septembrie 2017. Înscrierile se fac pe site-ul - http://hailaolimpiada.ro/inscriere/.


  Calendarul şi locaţia testărilor la Matematică, Informatică şi Fizică vor fi actualizate pe pagina oficială a programului la secţiunea „Noutăţi” - http://hailaolimpiada.ro/noutati/.

Programul „Hai la Olimpiadă” se extinde şi le oferă elevilor 30 de centre gratuite de pregătire. Până acum funcționau 22 de astfel de centre în diverse oraşe din ţară.

„Hai la Olimpiadă!” este un program iniţiat în 2012, în cadrul căruia sunt susţinuţi elevii şi profesorii care îi pregătesc să facă performanţă la Matematică, Informatică şi Fizică.

În anul şcolar 2016-2017, 3.286 de elevi s-au pregătit săptămânal în centrele de performanţă din Bucureşti, Baia Mare, Braşov, Buzău, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Oradea, Piatra Neamţ, Suceava, Târgu Mureş şi Timişoara, sub îndrumarea a 290 de profesori dedicaţi.

Comentarii

Ultimă oră