Sari la conținut

Un nou concept de magazin, oferit braşovenilor de un brand românesc

un-nou-concept-de-magazin-oferit-brasovenilor-de-un-brand-romanesc

Nobila Casa, primul lanţ de magazine home&deco din ţară deţine zece magazine, printre care unul la Braşov, în incinta Unirea Shopping Center.

Povestea este una de succes: pentru a satisface aşteptările celor mai exigenţi clienţi, echipa Nobila Casa a decis să ofere braşovenilor încă un magazin,creat conform unui nou concept, o experienţă unică pentru decorarea căminelor.

Despre acest nou început ne povesteşte Gündisch Ágnes, director comercial al lanţului de magazine.

- Foarte curând  Nobila Casa va deschide un nou magazin în Braşov. Cum începe povestea Nobila Casa?

- Nobila Casa face parte dintr-o afacere de familie. Într-o mică croitorie am început să confecţionăm şorţuri şi şervete de bucătărie pentru un mic magazin.

- De la şorţuri aţi ajuns la o sortimentaţie care acoperă toate încăperile din casă, de la bucătărie, prin living până la baie, cu perdele, draperii şi mobilier de design. Nobila Casa a devenit sinonimul bunului gust în materie de decor interior şi s-a impus ca un veritabil brand românesc.

- În scurt timp ne-am dat seama că sunt foarte căutate obiectele decorative. Pe vremea aceea erau greu de procurat. Cu multă muncă şi devotament am extins sortimentaţia, ne-am mutat într-o locaţie mai mare, în centrul Clujului – aici funcţionează de 15 ani primul magazin Nobila Casa.  Azi deţinem un lanţ de zece magazine, deschise în oraşe din ţară şi Bucureşti, urmând ca în 2015 să deschidem trei noi magazine.

- Care sunt atuurile noului concept?

- Împreună cu o echipă de designeri am conceput un magazin modern, cu lemn natural în combinaţie cu suprafeţele metalice, cu multă lumină. Dorim să oferim o experienţă unică, care urmăreşte filosofia Nobila Casa: să susţinem relaţia sentimentală dintre persoane şi decoraţiuni. Dorim să înfiltrăm o pasiune pentru a decora cu bun gust toate căminele. Oferim soluţii luxoase pentru cei mai exigenţi clienţi, care se adaptează şi la bugete mai modeste.

Comentarii

Ultimă oră