Sari la conținut

Un nou regulament pentru ridicarea rablelor de pe domeniul public

un-nou-reguament-pentru-ridicarea-rablelor-de-pe-domeniul-public

Pe lângă Regulamentul privind ridicarea maşinilor parcate neregulamentar, Primăria Braşov a pregătit şi unul prin care se stabileşte procedura de ridicare a vehiculelor abandonate pe domeniul public.

Noul regulament, a afirmat administratorul public al Braşovului, Miklos Gantz, „este gata şi a fost deja transmis Poliţiei Locale şi Poliţiei Rutiere, care trebuie să îl analizeze şi să emită puncte de vedere”.

Documentul urmează să fie finalizat până la începutul lui aprilie. După aprobarea acestuia de către Consiliul Local Braşov, serviciul va fi scos la licitaţie.

Reprezentantul muncipalităţii braşovene a precizat că o noutate a regulamentului prevede ca după ridicarea autovehiculului abandonat, caracteristicile acestuia vor fi făcute publice, astfel ca proprietarul, dacă acesta mai există, să ştie că maşina i-a fost ridicată, nu furată.

Primăria Braşov atribuise şi anul trecut unei firme din oraş activitatea de ridicare a maşinilor abandonate pe domeniul public, dar aceasta nu a mai depus garanţia de bună execuţie, astfel că procedura a fost anulată.

Comentarii

Ultimă oră