Sari la conținut

Un teren de baschet modern va fi amenajat în parcul din Livada Poştei

un-teren-de-baschet-modern-va-fi-amenajat-in-parcul-din-livada-postei

În parcul din spatele Bibliotecii Judeţene George Bariţiu au început să apară utilaje de lucru. Reprezentanţii Primăriei Braşov, au precizat motivuș: au explicat că în zonă a început amenajarea unui teren de baschet unic în Braşov.


   „Terenul va avea o lungime de 20 m şi o lăţime de 11 m şi va fi îngrădit cu o plasă cu înălţimea de 6 m şi două panouri profesionale. Suprafaţa de joc va fi realizată din polipropilenă, o soluţie care reprezintă o premieră pentru terenurile de baschet din Braşov. Această suprafaţă de joc este omologată de Federaţia Internaţională de Baschet. Terenul va beneficia şi de o instalaţie de nocturnă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea.


  Acesta a precizat că astfel de suprafeţe de joc sunt folosite de liga profesionistă de baschet din SUA (NBA).


   Amenajarea acestui teren de baschet se face în baza parteneriatului dintre Primăria Braşov şi Schaeffler, încheiat în urmă cu mai mulţi ani.


    „Valoarea lucrărilor este de 197.320 lei cu tot cu TVA, iar finanţare este asigurată de compania parteneră”, a explicat Sorin Toarcea. Proiectul ar urma să se finalizeze până în data de 15 noiembrie 2019, asta dacă vremea va fi favorabilă şi va fi posibilă realizarea fundaţiei de beton.

Comentarii

Ultimă oră