Sari la conținut
unde-plateste-brasoveanul-amenda-militara

  Cei care au primit amenzi în această perioadă de stare de urgenţă din cauza faptului că nu au respectat ordonanţele militare intrate în vigoare le pot plăti şi online.


  Braşovenii au mai multe variante, potrivit ANAF. Astfel, plăţile pot fi făcute prin intermediul ghiseul.ro sau internet banking – în cazul celor care doresc să plătească online - sau la oficiile Poştei Române, la ghişeele CEC sau sediile trezoreriilor.

Contribuabilii cu domiciliul fiscal arondat administraţiilor judeţene subordonate Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Braşov, pot efectua plata acestor amenzi, în funcţie de arondarea contravenientului, în contul 20A350102.


   La rubrica „plătitor” se trece codul numeric personal, în cazul persoanelor fizice, sau codul fiscal, în cazul persoanelor juridice.

Potrivit OUG 34/2020, amenzile plătite în perioada stării de asediu şi a stării de urgenţă intră în bugetul statului şi nu al autorităţilor locale. Modalitatea de plată a altor amenzi decât cele aplicate în temeiul art. 28 din OUG 34 a rămas neschimbată.

Comentarii

Ultimă oră