Sari la conținut

Universitatea Transilvania oferă cazare pentru cei veniți la admitere

universitatea-transilvania-ofera-cazare-pentru-cei-veniti-la-admitere

Universitatea Transilvania oferă cazare temporară pentru candidații veniți la admitere. 40 de lei/noapte costă cazarea pentru elevii veniți pentru admiterea la facultate. Sunt primiţi şi părinţii, la 50 de lei/noapte!

Universitatea Transilvania oferă cazare temporară şi pentru tinerii care vin să se înscrie la facultate în Braşov, dar sunt din alte judeţe şi nu au o soluţie de cazare. De aceasta se pot bucura şi absolvenii de liceu din alte judeţe care se înscriu la una dintre cele trei facultăţi unde se dau probe de aptitudini, practice sau teste. Este vorba despre Facultatea de Medicină, Muzică şi Educaţie Fizică şi Sporturi Montane.

 „Noi punem la dispoziţia celor care doresc să rămână, atât candidaţi, cât şi însoţitori, camere în Complexul Colina Universităţii. Se prezintă direct la casieria Căminului şi primesc camere. Preţul este de 40 de lei pentru candidat şi 50 de lei pentru însoţitor pe noapte. Totuşi, se solicită legitimaţia de înscriere, primită la facultatea unde s-au înscris, altfel ar putea veni oricine. În medie, două nopţi stau cei care doresc cazare în perioada înscrierilor”, a precizat prof.ing.dr. Daniel Munteanu, prorector cu studenţii şi legătura cu mediul socio-economic şi cultural al Universităţii Transilvania.

  Înscrieri la Universitatea Transilvania se fac până vineri 19 iulie 2019, inclusiv, apoi, între 21 şi 23 iulie 2019, sunt programate testele şi probele de admitere. Rezultatele primei etape a concursului de admitere sesiunea de vară vor fi afişate în 24 iulie 2019.


   Până acum, potrivit reprezentanţilor Universităţii Transilvania, în două zile de înscrieri, la toate cele 18 facultăţi erau depuse 3054 dosare, pe cele 6.215 locuri la învăţământ de licenţă zi. Cele mai multe sunt depuse la Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor – 366, Matematică şi Informatică – 363, Sociologie şi Comunicare – 337 şi Medicină – 298. La polul opus se află Facultatea de Ingineria Lemnului, la care s-au înscris până acum 13 candidaţi şi Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Materialelor, 32 de candidaţi.

Comentarii

Ultimă oră