Sari la conținut

UPDATE: Incendiul de pe strada 8 Martie a fost stins. Un bărbat a murit (foto)

update-incendiul-de-pe-strada-8-martie-a-fost-stins-un-barbat-a-murit-foto

Astăzi, un incendiu a izbucnit pe strada 8 Martie din Braşov. Două echipaje de pompieri şi unul de la SMURD au ajuns la faţa locului şi au încercat să stingă flăcările. O persoană a fost găsită fără suflare în locuinţă. Este vorba despre un bărbat de aproximativ 45 de ani. Deocamdată nu se cunosc cauzele producerii incendiului. Revenim cu detalii!

UPDATE:

Până la ora 14:00 echipajele sosite la faţa locului au reuşit stingerea incendiului. După primele investigaţii, se pare că a ars mocnit câteva ore, astfel încât acesta nu a fost detectat, pentru a se interveni mai repede. Locatarul imobilului a fost găsit decedat, cu arsuri pe 70% din suprafaţa corpului şi acum se aşteaptă să vină o maşină de la medicina legală pentru a-l ridica.

UPDATE: "Am fost solicitaţi să intervenim pentru stingerea unui incendiu într-o locuinţă particulară. În casă a fost găsit o victimă decedată. Incendiul se manifesta violent în acea cameră, cu degajări mari de fum şi de temperatură. Colegii au lichidat imediat incendiul. Acum urmăm să stabilim cauza izbucnirii focului. A ars o suprafată de 16 metri pătrati." a declarat un reprezentant al pompierilor.

Bărbatul care a decedat, nu era casatorit, si potrivit vecinilor, isi castiga existenta muncind cu ziua.

Comentarii

Ultimă oră