Sari la conținut

La numai două zile după ce un bărbat din Voila şi-a omorât în bătaie soţia, din cauza geloziei, un alt braşovean repetă scenariul.  O femeie de 31 de ani din Braşov a fost omorîtă duminică seara cu un cuţit de bucătărie tot de către soţul ei. Motivul crimei a fost gelozia, după cum a recunoscut chiar criminalul. Cei doi aveau un copil minor, care acum şi-a pierdut ambii părinţi. Mama lui a fost omorâtă, iar tatăl ar putea să-şi petreacă următorii 25 de ani după gratii.
A ameninţat cu sinuciderea. Cei doi soţi, Cristina (31 de ani) şi Ciprian (34 de ani) erau împreună de şapte ani şi aveau o fetiţă de 3 ani. În ultima perioadă, cei doi se certau foarte des din cauza infidelităţilor ambilor soţi, astfel că, în urmă cu o săptămână, femeia şi-a luat fetiţa şi s-a mutat la mama ei. Mama femeii spune că, din cauza despărţirii, bărbatul şi-a luat concediu câteva zile şi a ameninţat în repetate rânduri că se va sinucide.
Plan pus la punct. Duminică, bărbatul a mers în vizită la soţia sa, acasă la mama acesteia, pe Strada de Mijloc din Braşov şi a cerut să îi dea fetiţa să o scoată la plimbare. Spre seară, bărbatul a sunat-o pe soţie şi i-a spus să vină să ia fetiţa de la locuinţa lui, de pe strada Codrii Cosminului. Având deja planul de a-şi ucide nevasta pus la punct, a dus-o pe fetiţă la o rudă.
14 lovituri de cuţit. Ajunsă în apartamentul soţului ei, Cristina a fost înjunghiată de 14 ori în zona toracelui. Cel care a sunat la poliţie a fost fratele agresorului. Două echipaje SMURD s-au deplasat la faţa locului şi au încercat să o salveze pe femeie, dar eforturile lor au fost zadarnice. Aceasta a suferit hemoragii masive din cauza loviturilor de cuţit. Bărbatul a fost reţinut de poliţişti şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru omor calificat.

Comentarii

Ultimă oră