Sari la conținut
urarile-politicienilor-pentru-brasoveni

Politicienii care ne influenţează traiul de zi cu zi i-au urat pe braşovenii în pragul noului an. Aceştia le doresc braşovenilor în special multă sănătate şi un 2016 mai bun decât 2015. Unii susţin că anul viitor ar trebui să se schimbe mentalitatea politicienilor şi modul de a face administraţie publică.

Să vă dea Dzeu bucurie, multă sănătate, fericire şi să petreceţi clipe frumoase, de neuitat, alături de cei dragi. La mulţi ani tuturor”, a declarat Cătălin Leonte, consilier local PSD.

Le urez braşovenilor să aibă sărbători frumoase, liniştite, un an nou plin de împliniri, cu multă sănătate. Braşovul să aibă parte anul viitor de un primar, cinstit, onest, care să dezvolte Braşovul viitorului”, a precizat Răzvan Popa, consilier local al PSD Braşov.

De sărbători trebuie fim mai buni şi mai uniţi ca niciodată. Să uităm toate lucrurile mai puţin plăcute şi să ne aducem aminte de cei dragi. Vă doresc un an nou mai bun decât 2015 şi să aveţi parte numai de lucruri bune”, a menţionat primarul Braşovului, George Scripcaru.

Le doresc braşovenilor să li se împlinească toate dorinţele care nu s-au realizat în 2015. Un an nou mai bun, cu multă sănătate”, a concluzionat viceprimarul Braşovului, Ciprian Bucur.

Comentarii

Ultimă oră