Sari la conținut

Valeriu Tabără a fost rănit într-un accident în Timiş

valeriu-tabara-a-fost-ranit-intrun-accident-in-timis

Valeriu Tabără a fost rănit, vineri, în urma unui accident rutier produs în Timiş. Potrivit primelor informaţii, fostul ministru al Agriculturii a pierdut controlul volanului iar maşina pe care o conducea a intrat într-un cap de pod. La faţa locului a sosit o ambulanţă şi un echipaj de descarcerare. Valeriu Tabără se afla în stare de conştienţă când a fost preluat de ambulanţă. El a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Timişoara. Potrivit poliţiştilor aflaţi la locul accidentului Valeriu Tabără este conştient, însă a spus că nu îşi poate mişca picioarele.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Timiş, Mădălina Mezdrea, a declarat că din primele cercetări reiese că accidentul a avut loc după ce şoferul a pierdut controlul volanului.

Fostul ministru al Agriculturii Valeriu Tabără are fractură de femur la ambele picioare în urma accidentului rutier în care a fost implicat şi este nevoie de intervenţie chirurgicală, fiind internat la Secţia de ortopedie a Spitalului Judeţean din Timişoara, scrie Mediafax.ro.

Comentarii

Ultimă oră