Sari la conținut

„Vânătoare de comori” prin Brașov, cu ajutorul telefoanelor inteligente

vanatoare-de-comori-prin-brasov-cu-ajutorul-telefoanelor-inteligente

Braşovenii sunt aşteptaţi sâmbătă, 8 decembrie 2018, de la ora 11:00, la o vânătoare de comori cu Avi, asistentul vocal dezvoltat de Allview.

Startul se va da de la sediul Forumului German din Braşov, situat pe strada Baiulescu nr. 2.

Vânătoarea de comori este un joc de echipe la care participanţii primesc întrebări. Pentru a răspunde la acestea, echipele trebuie să meargă prin oraş pentru a descoperi răspunsurile. Apoi primesc următoarea întrebare, care îi provoacă să meargă mai departe, scopul fiind ca participanţii să descopere oraşul şi istoria etniilor braşovene.

Pentru această vânătoare de comori, DJK şi Honterus Alumni Club au compus un traseu interesant şi întrebări provocatoare chiar şi pentru vechii braşoveni.

„Avi” va fi coordonatorul fiecărei echipe. Va pune întrebările, va asculta răspunsurile şi va verifica dacă sunt corecte.

Pe perioada vânătorii de comori Allview va pune la dispoziţie telefoane inteligente pentru fiecare echipă, au precizat organizatorii.

Locurile sunt limitate. Înscrierile echipelor s-au facut prin e-mail la adresa kontakt@djkronstadt.ro.

Evenimentul este organizat de Allview, Organizaţia de Tineret a Forumului Democrat al Germanilor din Braşov (DJK) şi Honterus Alumni Club, clubul de absolvenţi ai liceului Johannes Honterus.

Comentarii

Ultimă oră