Sari la conținut

Veteran de război din Săcele, sărbătorit la a 102-a aniversare

veteran-de-razboi-din-sacele-sarbatorit-la-a-102a-aniversare

102 de ani de viaţă, 102 de ani de istorie! Unui veteran de război din Săcele, Primăria i-a conferit o diplomă de excelenţă!

Ioan Marin, un veteran de război din Săcele, a aniversat în data de 9 ianuarie 2020, 102 de ani de viaţă, 102 de ani de istorie, după cum spune primarul Virgil Popa.


    În semn de apreciere a activităţii desfăşurate pentru ţară, pentru curajul, devotamentul şi spiritul de sacrificiu de care a dat dovadă în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, Primăria i-a conferit o diplomă de excelenţă.


    O diplomă de onoare i-a fost înmânată domnului Marin şi în 2018 – anul Centenarului Marii Unirii, cu ocazia împlinirii vârstei de 100 de ani.

„Mi-aş fi dorit să îi înmânez Diploma de Excelenţă şi să-i strâng mâna şi în acest an, dar dl Ioan Marin nu se află în ţară. Cu ocazia aniversării celor 102 de ani viaţă doresc să îi transmit şi pe această cale săceleanului Ioan Marin cele mai calde urări de sănătate, viaţă lungă şi bucurii alături de cei dragi. Îl asigur de întreaga noastră stimă şi preţuire, pe măsura faptelor sale de arme de care a dat dovadă, fiind un exemplu demn de urmat pentru fiecare dintre noi”, mai spune primarul Virgil Popa.

Comentarii

Ultimă oră