Sari la conținut

VEZI Brașovul TĂU - Alexandru DIUGAN (Galerie FOTO)

vezi-brasovul-tau-alexandru-diugan-galerie-foto

Dacă îți plac pozele realizate Alexandru DIUGAN atunci LIKE și dacă îți plac foarte mult atunci SHARE pe facebook.com/brasovultau sau în grupul Brașovul Tău de la Facebook.

DETALII COMPETIȚIE:

VEZI Brașovul Tău! Câștigă o TABLETĂ de Sărbători cu o FOTOGRAFIE! Să Promovăm Brașovul

Poți câștiga o super tabletă, cadoul perfect de Crăciun! Participă la competiția „Vezi BrașovulTău”! Fotografiile bune cu Brașovul trebuie VĂZUTE de toți brașovenii pentru că NE MÂNDRIM cu orașul nostru! Trimite pe adresa vezibrasovultau@gmail.com pozele tale cu orașul Brașovul și poți câștiga o super tabletă de sărbători!

Toate pozele care vor intra în concurs vor fi postate pe site-ul www.brasovultau.ro, pe pagina de Facebook - Brasovul Tau și pe grupul de Facebook Brașovul Tău. Adună cât mai multe like-uri și share-uri și câștigi tableta oferită de Portalul de Știri Brașovul Tău.

Vezi BRAȘOVUL TĂU pe brașovultău.ro

Câștigătorul va fi anunțat pe 23 decembrie! Participanții își asumă răspunderea pentru realizarea fotografiilor trimise în competitie!

----

DE 8 ANI WWW.BRASOVULTAU.RO!  Portal de informaţii despre Braşov, din Braşov, pentru Braşov. Ştiri din sport, economic, monden , social, politic, sănătate, cultură şi turism. Informaţii de interes general , reportaje, anchete, galerie foto, ştiri video.  Cele mai proaspete știri sunt aici: www.brasovultau.ro

Comentarii

Ultimă oră