Sari la conținut
viata-bate-filmul-la-brasov-

Au demonstrat-o din nou mai mulţi locuitori de la poalele Tâmpei, care parcă se întrec în a face donaţii! Familia, care locuieşte în vagonul din lemn, este uimită de cadourile primite de la braşoveni, în urma campaniei iniţiate de MIXTV. Pe lângă alte daruri, un televizor, un frigider şi o maşină de spălat au ajuns la cei şase membri.
Cei şase membri, care îşi duc veacul în vagonul din lemn, aşteaptă cuminţi, de fiecare dată, maşina cu daruri, exact ca şi cum l-ar primi pe Moş Crăciun. În fiecare zi au emoţii şi sunt surprinşi de cadourile pe care braşovenii le trimit. Sunt nerăbdători şi bucuroşi  ca într-o zi de mare sărbătoare. Acum au primit jucării, un televizor, o maşină de spălat şi un frigider, de la oamenii care nu trăiesc doar pentru ei, ci se implică şi în viaţa săracilor. Mircea Harhătă, de exemplu, a donat frigiderul şi îi sfătuieşte pe toţi să facă fapte bune.
„Am auzit la televizor şi am citit şi în ziar şi am zis din omenie pentru că îl aveam în plus, îl ţin acolo de vreo patru ani de zile nu l-am folosit deloc pentru că ne-am cumpărat o combină frigorifică. Şi când am auzit am zis să facem ceva pentru oamenii ăia, copiii ăia mulţi acolo” a spus Mircea Harhătă
„Sunt foarte încântată şi de aceea mulţumesc braşovenilor cu inimă mare pentru frigider, pentru televizor, pentru maşina de spălat, chiar mi s-a defectat a mea şi nu mai puteam spăla, le mulţumesc din suflet şi n-am cuvinte, nu ştiu ce să mai spun” a spus Lenuţa Acameniţoaie.
Pentru ei trenul vieţii se rezumă doar la ultimul vagon! Tu poţi fi însă locomotiva, care să-i ajute să ajungă în gara speranţei. Acesta este motto-ul campaniei MIXTV. Familia din vagon primeşte săptămânal mâncare gătită de la o firmă din Braşov, prin reprezentanţii MIXTV.  În urma primei campanii de anul trecut, din emisiunea Braşoveni pentru Braşoveni, cei şase au primit mai multe donaţii de la oamenii darnici. Vagonul din lemn a fost termoizolat, acoperişul reparat, iar mama şi cei cinci copii au primit lemne, haine şi mâncare. Braşovenii care vor să le vină în ajutor pot face donaţii la sediul Radio Braşov, din strada Olteţ numerele 10-11.

Comentarii

Ultimă oră