Sari la conținut
viceprimarul-mihai-costel-la-mix-actual

Are ambiția în gene și nu își refuză nici o provocare. A fost, cândva, cel mai tânăr consilier local. Apoi cel mai tânăr viceprimar. Speră că majoritatea politică și munca- de care nu fuge de fel - îl vor ajuta să-și ducă la capăt mandatul. Viața lui merge pe repede-înainte. Încă burlac, are seri și weekend-uri și sărbători libere pentru ... muncă! Așa că , pe acolo îl găsești. Iubește mult copiii și doar nepoții îl mai răpesc pentru joacă. Sau...pentru Grădina Zoologică. De care e mândru. Mulți nu i-au dat mai mult de două luni de mandat. A depășit cu un an perioada de încercare. Cea mai fierbinte gălușcă s-a vrut termia. Nu și-a rupt gâtul, iar anul acesta e deja mai bine. A doua a fost Teatrul Sică Alexandrescu. Vrea ca Festivalul de dramaturgie- de anul acesta, internațional! - să fie cireașa de pe tortul aprea multă vreme amar. Pariază pe Dan Cogălniceanu. În fond, cu el a dus anul trecut, la vreme de criză și de buget-jumate, festivalul.
Telenovela RAT e departe de finiș. Sunt acolo jocuri și tenebre și interese și sfori, dar drumul e unul singur. Spre bine.
Și cum avem salariile dublate în Primăria Brașov, Costel Mihai speră că a rămas în urmă vremea la care era greu să ții oameni buni în administrație. Avem și ședințe online, să vadă tot brașoveanul cine face treabă și cine face doar circ.


O emisiune- aproape audiență. Mihai Costel , la Mix Actual.


https://www.youtube.com/watch?v=20BFdQ7kPVc

Comentarii

Ultimă oră