Sari la conținut

Câștigul detașat al Pre­șe­din­telui Consiliului Ju­­de­țean, locurile ob­ți­nute în cele două consilii și diferența mică de voturi între primii doi candidații de la Primăria Municipiului Săcele sunt argumente ce susțin victoria USL de la Săcele.

Săcelenii au votat cu Aristotel Căncescu pentru încă un mandat la președinția Con­siliului Județean. Conform rezultatelor votului, săcelenii vor avea reprezentanți USL atât în Consiliul Local, cât și în Consiliul Județean.
La Primărie lupta a fost foarte strânsă, candidatul PDL câștigând cu o diferență de sub 1000 de voturi, față de candidatul PSD.
Gavril Matei, pre­șe­dintele PNL Săcele, care a candidat pe lista USL pentru con­silieri județeni, mul­țumește tuturor săcelenilor care au votat candidații USL sau PNL.  
„Vreau să îi asigur pe săceleni că le voi reprezenta interesele cu responsabilitate în cadrul Consiliului Ju­de­țean.
Deși sunt mâhnit că să­ce­lenii nu și-au dorit suficient de mult schimbarea, acordând candidatului PDL un nou mandat la Primăria Săcele cu o diferență atât de mică de voturi față de candidatul PSD, sunt mul­țumit că județul nostru va fi condus în continuare de Aristotel Căncescu, un președinte de aceeași culoare politică cu actualul guvern.
Îmi dau seama că Mu­ni­cipiul Săcele este într-o situație defavorizată, având un primar de la alt partid decât cel al Președintelui Consiliului Județean sau al guvernului, însă respect decizia  săcelenilor manifestată prin vot. Sper ca pe viitor săcelenii să înțeleagă cât de important este să existe reprezentanți ai aceluiași partid sau alianță la nivel local, județean și central.  
PNL va lupta în con­ti­nua­re cu aceeași perseverență ca și până acum pentru re­câș­ti­garea demnității Municipiul Săcele și a locuitorilor săi” a declarat Gavril Matei.

Comentarii

Ultimă oră