Sari la conținut
victorie-categorica-pentru-stegari

Cu o zi întârziere, Iepurașul a venit și pentru suporterii lui FC Brașov. Drept cadou, urecheatul le-a adus fanilor o victorie a favoriților: 3-1 cu Concordia Chiajna, partidă care a contat pentru etapa cu numărul 28 a primei ligi de fotbal.

Partida de aseară, de pe Tineretului, a fost condusă de la un capăt la altul de stegari. Oamenii lui Țălnar au punctat pentru 1-0, în minutul 25 prin Ștefan Grigorie, care a plasat o frumoasă lovitură de cap.

Acesta a fost scorul pauzei, care a găsit însă formația ilfoveană în inferioritate numerică: eliminat Onduku în  minutul 43, pentru o intrare de K1, la Aganovic.

La doar 3 minute de la reluarea actului secund,  Grigorie a reșit dubla după o cursă superbă și o finalizare cu stil.

Chiar și cu un om minus, Chiajna a reintrat în joc, după penaltyul foarte ușor acordat de centralul Adrian Comănescu și finalizat cu siguranță de Roșu în minutul 67.

Emoțiile au fost risipite în tribune, de lovitura de cap a lui Bruno Madeira din minutul 85, care a găsit plasa porții oaspeților.

FC Brașov-Concordia Chiajna s-a terminat astfel 3-1 și stegarii sunt acum la doar un punct de ultimul loc care asigură și în sezonul viitor, prezența în liga 1.

Comentarii

Ultimă oră