Sari la conținut

Victorie logică pe gheaţă şi ajutor de la ...Ciuc !

victorie-logica-pe-gheata-si-ajutor-de-la-ciuc-

Seară perfectă pentru hocheiştii de la Corona Wolves Braşov. După duşul rece de vineri, cînd braşovenii au pierdut pe teren propriu, 3-5 cu slovacii de la Nove Zamky, aseară Corona a făcut un bun antrenament cu public în jocul cu cei de la Ujpest Budapesta.

Braşovenii au controlat jocul de la un capăt la altul şi au închis tabela la 6-1.

Pentru formaţia de sub Tâmpa au punctat Zsok Levente, Kevin Wehrs, Attila Imecs, Petres Tivadar şi Martin Saluga, de două ori.

De remarcat debutul, în echipa braşoveană a slovacului Ivan Dornic şi  faptul că Imecs a înscris primul gol din acest sezon, iar Daniel Oprea a debutat în Liga Mol.

“Am avut un meci bun şi, se pare că am găsit combinaţia optimă a liniilor. Sunt mulţumit de modul în care echipa mea a jucat.

A fost un antrenament bun, un meci uşor în care au jucat toţi membrii echipei noastre. E un lucru bun pentru experienţa lor.

Singura mea grijă este să nu mai avem accidentari importante şi băieţii să îşi păstreze buna dispoziţie şi să joace acelaşi hochei de calitate. ”, a declarat antrenorul Coronei, Kari Rauhanen.

Hocheiştii braşoveni sunt ajutaţi şi de rezultate, în tentative de a prinde un loc în play-off-ul Ligii Mol.

O veste bună pentru Corona, a venit de la Miercurea Ciuc, unde Nove Zamky a reușit să se impună în faţa campioanei României, cu 3-2.

Următoarele meciuri ale lupilor se vor disputa în data de 14 februarie cu Miskolc şi în 16 februarie cu Dab Docler.

Comentarii

Ultimă oră