Sari la conținut

Victorie pentru „lupi” în Campionatul Național

victorie-pentru-lupi-in-campionatul-national

Aseară, cei prezenți la Patinoarul Olimpic din Brașov s-au bucurat de un meci intens, între Corona Braşov şi Progym Gheorgheni, contând pentru Campionatul Național de hochei.

„Lupii” au obținut victoria, după prelungiri, cu scorul de 4-3, în urma unei partide echilibrate, în care fiecare repriză s-a încheiat cu scor egal.

Golurile brașovenilor au fost înscrise de Knyazev, Walls și MacMillan, care a reușit o dublă și golul decisiv al victoriei.

În urma acestui rezultat, formația antrenată de Julius Penzes ocupă locul 3 în clasamentul competiției naționale, cu 52 de puncte obținute după 24 de partide disputate.

Pentru „lupi” urmează, pe 7 și pe 9 februarie, alte două partide care vor avea loc pe gheața Patinoarului Olimpic din Brașov. Miercuri, „lupii” vor înfrunta formația maghiară Ferencvaros, iar vineri Corona Wolves va primi vizita rivalilor de la Miercurea Ciuc.

Biletele la cele două partide contând pentru play-off-ul Erste Liga au prețul de 15 lei și se pot achiziționa în zilele meciurilor, începând de la ora 16, de la casieriile patinoarului.

Comentarii

Ultimă oră