Sari la conținut

Victorii în lanț în finalul sezonului regulat

victorii-in-lant-in-finalul-sezonului-regulat

Corona Wolves ocupă locul doi la finalul sezonului regulat al Campionatului Național după o serie de victorii fără drept de apel, obținute în ultimele partide.

După ce joi, „lupii” s-au impus cu 7-1 în fața celor de la Dunărea Galați, vineri, în a doua partidă jucată în deplasare, ei au câștigat cu 5-3.

Apoi, sâmbătă, pe teren propriu, elevii lui Julius Penzes au trecut cu scorul de 12-2 de Sportul Studențesc, formație pe care au învins-o și duminică dimineață, cu 19-2.

În aceste trei meciuri disputate la finalul săptămânii trecute, cei mai buni marcatori de la Corona Wolves au fost Knyazev, Fetes și Walls, cu câte 4 goluri înscrise fiecare, urmați de Simon, Csiki și Balasz, care au reușit câte 3 goluri fiecare.

În urma acestor victorii, „lupii” ocupă locul secund în clasamentul Campionatului Național de hochei pe gheață, cu 67 de puncte acumulate după 29 de partide.

Ultimul meci din sezonul regulat al echipei de la poalele Tâmpei se va disputa în această seară, de la ora 18, în compania formației Steaua Rangers.

Comentarii

Ultimă oră