Noul videoclip de la "Goodbye to Gravity" este "Heed to Call" şi a fost lansat joi, cu doar 10 zile înaintea comemorării de 1 an de la tragedia din clubul Colectiv. În incendiu pentru membri ai trupei rock au murit. Singurul rămas în viaţă este solistul Andrei Găluţ.
 
''Acest clip a fost filmat în timpul unei reprezentaţii live din aprilie 2015. Din păcate, lucrurile nu au mers conform planului. Clipul este dedicat prietenilor pe care i-am pierdut. Amintiţi-vă de ei'', se arată la începutul clipului melodiei ''Heed the call''.

Pe pagina de Facebook a formaţiei Goodbye to Gravity se regăseşte un mesaj emoţionant. Se rememorează momentul în care trupa pregătea albumul "Mantras of War". Rock-ul celor de la Goodbye to Gravity s-a spulberat în seara tragediei, în urma căreia şi-au pierdut viaţa 64 de oameni, iar 160 au fost răniţi: "Dragostea pentru muzică pe care o împărtăşeau cei cinci artişti a fost redusă la tăcere." 

Iată mesajul integral pe care l-a transmis trupa pe Facebook:
"La aproape un an de la ultima postare de pe această pagină, revenim cu cel mai greu mesaj pe care l-am scris vreodată. Pe vremea aceasta, în 2015, formaţia Goodbye to Gravity se pregătea să lanseze noul disc, intitulat "Mantras of War". Trupa avea foarte multe planuri: să scoată cele mai ambiţioase videoclipuri din carieră, să ofere concerte excepţionale şi să plece într-un lung turneu naţional, urmat de primul turneu european. Cel mai mult conta muzica, iar băieţii voiau ca aceasta să ajungă la cât mai multă lume.", scriu reprezentanţii formaţiei pe pagina oficială de Facebook.

sursa: mediafax.ro