Sari la conținut

O rafală zdravană a decopertat în câteva clipe câţiva metri pătraţi din izolaţia unui bloc.

Un imobil din cartierul Rulmentul a rămas de miercuri seara fără o bună bucată din hidroizalaţia de pe acoperiş după ce o rafală de vânt a întors-o pe dos ca pe o frunză uscată. Mai grav este acum că în unul dintre apartamentele care a rămas fără izolaţie plouă aproape ca afară.


Le-a inundat casa. "Din cauza furtunii, a venit vijelia mare, a luat fierul şi a răsturnat toată izolaţia"  a declarat  Nicolae Bătăcui, locatar în apartamentul afectat de vijelie.
A urmat o noapte albă pentru proprietarii apartamentului deoarece odată rămaşi fără hidroizalaţie în locuinţă a început să plouă aproape ca afară. "N-aţi văzut în casă ce e? A plouat toată noaptea, n-am dormit, am stat cu oalele, cu cazanele ca să nu ajungă apa pe podea şi să ne inunde" a spus Bătăcui.

Aşteaptă despăgubiri. Şi cum din această vară, asigurările pentru locuinţe devin obligatorii, oamenii au fost precauţi  şi şi-au făcut documentul din timp. Acum, încearcă să vadă dacă din cauza fenomenului meteorologic ce le-a afectat locuinţa vor primi sau nu vreo despăgubire de la firma de asigurări. "A vorbit nepotul cu cei de la Asigurări. Dar să vedem ce se poate rezolva, eu sincer să fiu, cum multe palme am primit în viaţă, eu nu mai sper nimic" a spus resemnat Bătăcui. Până una alta, oamenii se gândesc de unde să scoată mai repede bani pentru a repara acoperisul ca să nu-i mai prindă o altă furtună.

Comentarii

Ultimă oră