Sari la conținut
vizite-la-biserica-neagra

Ultimele ghidaje tematice în Biserica Neagră vor avea loc în luna septembrie.

Brașovenii au ocazia de a participa la ultimele patru ghidaje tematice, organizate de Biserica Evanghelică C.A. din România - Parohia Braşov, în Biserica Neagră. De la debutul ghidajelor, în luna iunie, zeci de braşoveni au avut ocazia de a descoperi Biserica Neagră prin prezentările angajaţilor Parohiei.

„De departe cel mai căutat ghidaj a fost cel în turnul Bisericii Negre. Încă din luna iulie s-au ocupat toate locurile la toate prezentările din turn, până în luna septembrie. Dorim ca anul viitor să revenim cu aceste ghidaje pe perioada verii, abordând noi teme prin care cei interesați să poată cunoaște Biserica Neagră într-un mod mai special”, a declarat Liliana Şelaru, director de program în cadrul Parohiei.

Ultimele ghidaje tematice vor fi:

-    „Lumea înălţimilor”. Prezentare turn, clopote şi acoperiş - cu Liliana Şelaru, în 4 septembrie (toate locurile rezervate);

-    „Voi cânta Domnului cât voi trăi!”. Prezentarea orgii Buchholz - cu Steffen Schlandt, în 11 septembrie;

-    „Strigă în gura mare, nu te opri! Înalţă-ţi glasul ca o trâmbiţă”. Biserica Neagră, spaţiu liturgic evanghelic - cu preotul Peter Demuth în 18 septembrie;

-    Covoarele orientale şi stranele din Biserica Neagră: de la obiecte de folosinţă la simboluri ale statutului social - cu Richard Sterner, în 25 septembrie.

Biletul pentru ghidajele speciale este 8 lei, iar participarea se face pe bază de înscriere prealabilă până cel târziu în ziua ghidajului, la ora 15:00, la sediul Parohiei, Piaţa Sfatului 17, telefonic: 0268511824 / 0722325614 sau prin e-mail: guide@biserica-neagra.ro.

Comentarii

Ultimă oră