Sari la conținut
vor-in-sferturi

Echipa de futsal Colțea 1920 Brașov s-a calificat en-fanfare în optimile de finală ale Cupei României. Trupa condusă de Radu Burciu a zdrobit formația Luceafărul Buzău cu scorul de 11-2. Brașovenii au avut noroc la tragerea la sorți și au evitat forțele campionatului, Deva sau Sfântu Gheorghe. În optimi trupa condusă de Radu Burciu va da piept cu gruparea de primă ligă, KSE Târgu Secuiesc. Trupa din Trgu Secuiesc este o echipă cu experiență, codusă de pe bancă de un tehnician spaniol și care are în componență mai mulți jucători iberici. Chiar dacă sunt la primul sezon în liga a doua de futsal, băieții de la Colțea 1920 Brașov sunt hotărâți să producă o surpriză și să se califice în sferturile de finală ale competiției.

„Am primit ce ne-am dorit, o echipă de prima ligă. Este o formație experimentată și care are în componență jucători de valoare. Noi avem șansa noastră și vom încerca să ne calificăm. Vom da totul pe teren pentru că doar prin muncă, ambiție și dăruire putem obține rezultate mari. Suntem în creștere, jocul nostru este mai bun de la meci la meci și sper ca și publicul să vină la sală și să ne susțină. Avem nevoie de sprijinul lor și cu ei alături putem să ne calificăm în sferturile de finală ale competiției”, a declarat jucătorul celor de la Colțea 1920 Brașov, Cristian Pușcașu.

„Ne-am dorit o echipă de primă ligă și din fericire este o formație de mijlocul clasamentului, nu este una de top. Sperăm să obținem un rezultat bun. Ne dorim să vină lumea la sala pentru că vorbim despre o optime de finală în Cupa României. Vrem să facem o figură frumoasă pentru că avem șansa noastră. Nu ne sperie faptul că au jucători din Spania și că antrenorul lor este un spaniol. Avem și noi un antrenor foarte bun, Radu Burciu și avem jucători de valoare, cu experiență la nivelul ligii I. Eu consider că prin ambiție, prin dăruire și prin unitate de grup vom reuși să facem surpriza și să ne calificăm în sferturile de finală ale Cupei României la futsal”, a spus jucătorul celor de la Colțea 1920 Brașov, Emanuel Crețulescu.

Meciul dintre Colțea 1920 Brașov și KSE Târgu Secuiesc se va disputa miercuri de la ora 17.00 la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași”.

Comentarii

Ultimă oră