Sari la conținut
vor-sa-deraieze-rapidul-

După o pauză de două săptămâni, timp în care naționala României a susținut jocurile din campania de calificare pentru CE 2016, Liga 1 de fotbal va fi reluată în acest weekend cu patidele etapei cu numărul 11, etapă în care FC Brașov va evolua în deplasare, în Giulești, contra Rapidului. Principalul stegarilor, Adrian Szabo(foto), spune că perioada de întrerupere a fost folosită la maxim și a prins bine galben-negrilor. “Abia aștept meciul cu Rapid. Această pauză ne-a prins foarte bine. Au fost zile în care am mai corectat ce trebuia să corectăm, zile foarte bune de asimilare, în care jucătorii mei au răspuns mult mai bine decât mă așteptam” a spus Sabo.

Tehnicianul stegarilor, consideră că forma bună din ultima perioadă, trebuie materializată cu o victorie în Giulești și crede că este timpul ca galben-negrii să bifeze primul succes al stagiunii, în partidele din deplasare.

“Îmi doresc foarte mult să reușim să obținem cele trei puncte în Giulești. Am rămas datori tuturor celor care ne iubesc și ne susțin, cu o victorie în deplasare. Vom fi obligați să ne implicăm total, să nu lăsăm adversarul să joace.

Rapidul este o echipă cu jucători tineri, imprevizibili, cu elan. Vor fi susținuți și de fani, știm cu toții ce atmosferă este în Giulești, dar noi mergem acolo să câștigăm!“ a concluzionat Szabo.

În afara lui Mugurel Buga, care acuză o accidentare și nu poate fi refăcut pînă la ora jocului di Giulești, tot lotul stegarilor este valid.

Rapid-FC Brașov, joc care contează pentru etapa cu numărul 11 a primei ligi de fotbal, se dispută vineri 17 octombrie, de la ora 21.00

Comentarii

Ultimă oră