Sari la conținut

Vrei un Samsung Smart TV? La eMag, de Black Friday, ai reduceri ,,smart”!

vrei-un-samsung-smart-tv-la-emag-de-black-friday-ai-reduceri-smart

Încă de la primii pași pe piața televizoarelor, cei de la Samsung au acordat o atenție deosebită cercetării și dezvoltării produselor lor. Dar nu numai vârfurile din gamă au primit atenția cuvenită ci și restul produselor care se remarcă prin calitate înaltă, durabilitate, funcționalitate. Vorbim, în general, de produse care costă ceva mai mult dar care îți oferă satisfacții pe măsură.

Dacă ești fan Samsung și vrei să-ți achiziționezi un televizor Smart, Black Friday  e momentul cel mai bun să comanzi de pe site-ul eMag, produsul tău. Ai de ales dintre 185 de modele de Samsung Smart TV cu prețuri reduse uimitor. Toate dispun de funcții integrate pe care e nevoie să le descoperi citind cu atenție manualul produsului. Poți pleca de la cel mai ieftin produs, un televizor LED Smart Samsung, cu diagonală de 80 cm, 32N4302, HD. Ai funcții multiple care îți vor oferi confortul unei vizionări clare, concise, la obiect.

O ofertă ,,mid-range” pentru un Samsung Smart TV este, cu siguranță televizorul LED Smart Samsung, 80 cm diagonală, 32N5302, Full HD. Vorbim de o rezoluție a ecranului de 1920 X 1080, de un procesor Quad Core, sistem de operare Tizen și care are ca aplicații streaming Netflix, YouTube, HBOGo și Rakuten TV. Mai sus puțin, la doar 1.399,99 lei poți opta pentru un televizor LED Smart Samsung, cu diagonală de 100 cm, 40NU7182, 4K Ultra HD. Vorbim deja de o imagine fără cusur datorită rezoluției de 3840 x 2160 pixeli.

Dacă chiar e nevoie de un Samsung Smart TV nou, alege un televizor 4K. Nu vei regreta deloc alegerea făcută! Dacă vrei perfecțiune, la un preț care să nu te sperie, cu diagonală mare vezi televizorul Samsung GQ55Q67RGT,  4K Ultra HD, cu o diagonală de 138 cm. Ai volum de culoare de 100% datorită tehnologiei Quantum Dots, detalii și contrast îmbunătățite cu Q HDR, totul la o rezoluție a ecranului de 3840 x 2160 pixeli. Televizorul  poate comunica fără fir cu multe dispozitive populare. Pe de o parte, este compatibil cu Alexa, Google Assistant și AirPlay 2, care include conținut de pe dispozitivele A. Ca fotografii sau filme, puteți să redați direct pe televizorul Samsung. Pe de alta parte, există o compatibilitate deplină cu toate dispozitivele care au funcționalitate SmartThings.

Am lăsat la urmă ,,flag-ship”-ul din oferta eMag Samsung Smart TV.

Este vorba despre Samsung Smart TV QLED, 82Q950RB, cu o diagonală a ecranului de 207 cm și rezoluție 8K de 7680 x 4320 pixeli.

Deși prețul este unul pe măsura calității oferite, experiența vizionării unor imagini 8K este de neegalat. Nici sonorul nu a fost uitat, vorbim de un sistem Dolby Digital Plus cu o putere a difuzoarelor de 60W! Dar ce înseamnă mai exact o rezoluție de 8K? Este o rezoluție superioară, de 4 ori mai mare decât 4K UHD și de 16 ori mai mare decât FHD. Având mai mult de 33 de milioane de pixeli, Samsung QLED 8K Q950R îți oferă o experiență uimitoare de vizionare!

Comentarii

Ultimă oră