Sari la conținut

Week-end cu vreme ca de vară pe Litoral, la start de octombrie

weekend-cu-vreme-ca-de-vara-pe-litoral-la-start-de-octombrie

Vara s-a întors pe litoralul românesc. La malul mării vineri a fost o adevarată zi de plajă, cu soare arzător. Iar vremea va fi la fel de frumoasă şi în week-end-ul ce dă startul lunii octombrie.

În aer au fost vineri 25 de grade, dar soarele arzător a adăugat câteva grade în plus resimţite de cei care au ieşit la plajă. Oamenii s-au bălăcit în voie în apa mării, ca într-o zi frumoasă de vară.

Hotelierii au fost surprinşi de gradul de ocupare din ultimele zile. Cam de miercuri-joi au început rezervările şi pentru week-end sunt o mulţime de camere închiriate. Vor avea din nou profit, deşi sezonul turistic părea că se încheiase. Nu toţi patronii de restaurante şi magazine au fost la fel de inspiraţi să ţină deschis până la sfârşitul lui septembrie. Acum regretă.

Pentru week-end se anunţă temperaturi maxime de 27 de grade C în aer pe litoral şi nici un nor pe cer şi 22 în apa mării.

Aşa că nu e de mirare că plajele vor deveni din nou neîncăpătoare iar administratorii hotelurilor şi restaurantelor care mai sunt încă deschise sunt încântaţi ca vor avea încasări şi la începutul lunii octombrie.

Ne luam însă la revedere în curând de la vremea ca de vară, nefiresc de caldă. S-ar părea că acesta va fi ultimul week-end de plajă şi băi în mare, ţinând cont că de săptămâna viitoare temperaturile vor scădea şi cu 15 grade C.

Comentarii

Ultimă oră