Sari la conținut

Week-end-ul debutează cu muzică bună - „Concert Bosquito” la Brașov

weekendul-debuteaza-cu-muzica-buna-concert-bosquito-la-brasov

Iubita trupă ce a luat naștere în Brașov,  Bosquito, poate fi văzută în concert, astăzi, 24 martie 2017 la Kruhnen Musik Halle. Formația atât de apreciată și căreia iubitorii de muzică din Brașov i-au cam dus dorul, va susține la noi în oraș un show de neuitat.

Concertul trupei Bosquito va avea loc vineri, 24 martie 2017, de la ora 21:00, la Kruhnen Musik Halle din Brașov (Strada Nicolae Titulescu, nr 2P).

Brașovenii sunt invitați la start de week-end să asculte piese precum: „Bosquito”, „Hopa Hopa”, „Două mâini”, „Când îngerii pleacă”, „M-ai dat peste cap”, „Tu ești iubita mea” și mult prea cunoscutul refren “Dă-i inainte cu tupeu” al piesei „Pepita”. Concertul va prilejui multe surprize plăcute.

Bosquito este o iubită formație românească de muzică, lansată la Brașov și fondată de Radu Almășan. Trupa a abordat un fusion de rock latin cu o gamă largă de influențe care au variat de la muzică țigănească, balcanică, până la elemente simfonice și de hard rock. Vârful de popularitate a fost atins între anii 2002-2005 când au lansat o serie de melodii care au ajuns pe prima poziție a topurilor din România.

Deși bazele formației au fost puse la sfârșitul anului 1999, prima formulă stabilă s-a cristalizat la începutul anului 2000. De altfel, membrii trupei au adoptat ca dată oficială de înființare a formației ziua de 14 februarie 2000. Componența „de aur” a formației a fost: Radu Almășan (voce), Victor “Solo” Solomon (chitară), Victor “Vichi” Stephanovici (chitară bas), Mișu Constantinescu (clape), Darius Neagu (tobe).

În perioada 2005 – 2011 trupa a concertat în SUA iar membrii săi au declarat că pentru ei acest fapt a fost unul recreațional. Tot în această perioadă au lansat și piesa „Întuneric în culori” alaturi de Ovidiu Lipan Țăndărică, iar apoi au revenit în România unde au cântat în deschiderea concertului Shakira.

Formația a lansat 5 albume: Bosquito (2000), Sar scântei (2001), Cocktail Molotov (2003), Fărâme din soare (2004) și Babylon (2014).

Concertul Bosquito are loc vineri, 24 martie 2017, după ora 21, la Kruhnen Musik Halle din Brașov (Strada Nicolae Titulescu, nr 2P).
  Pretul unui bilet: 40 lei
  Biletele pot fi achizitionate de la barul clubului Kruhnen

Musik Halle
  Rezervarea unei mese se face achitand 50 de lei de persoana (presupune exclusiv suma pentru consumație la bar). Plata se face în avans, la bar.

Comentarii

Ultimă oră