Sari la conținut
workshop-gratuit-antrenorul-parintilor-la-brasov

Vino pe 6 Mai, în Brasov – Complex Lux Divina, la întâlnirea cu Mirela Retegan - Antrenorul Părinților. Înscrie-te GRATUIT la workshop și vino să o cunoști pe Mirela Retegan, femeia din spatele celei mai iubite trupe pentru copii din România.

“Sunt Mirela Retegan și antrenez părinții pentru joacă, fiindcă joaca e limbajul iubirii dintre părinti și copii. Cel mai mult pe lumea asta iubesc copiii. Pe 6 Mai vă dau întâlnire la Brasov, ORA 14.00- 17.00, Complex Lux Divina – Sala Parc.”

INTRAREA ESTE GRATUITĂ !


Dacă ești un părinte care nu știe ce jocuri să mai inventeze ca să petreacă frumos, distractiv și educativ timpul pe care îl are cu copilul său, înscrie-te acum la workshop-ul din orașul tău. Învață timp de 3 ore cum să îți creezi o legătură puternică cu copilul tău. Învață să fii tu Soarele din spatele copilului tău.

Intrarea este gratuită, în limita locurilor disponibile, iar accesul se face în baza înscrierii prin formularul de pe site: http://mirelaretegan.ro/vino-la-întâlnirea-cu-antrenorul-părinților.
Sunteți considerat înscris doar după primirea confirmării pe e-mail din partea noastră împreună cu locul rezervat pentru dvs în sala .

ÎNSCRIE-TE ACUM: http://mirelaretegan.ro/vino-la-intalnirea-cu-antrenorul-parintilor

Mai multe detalii pe site: http://mirelaretegan.ro/antrenorul-parintilor/workshopuri/din-luna-mai-reluam-workshopurile-vezi-unde-ne-intalnim-id636159.html#

Antrenorul Parintilor pe Facebook: https://www.facebook.com/antrenorulparintilor/

Comentarii

Ultimă oră