Sari la conținut

Workshop la Braşov - „Abilităţi în schimbare”

workshop-la-brasov-abilitati-in-schimbare

Dacă simţiţi că ceva nu este în regulă în viaţa voastră şi vreţi să faceţi o schimbare, pentru a avea un punct de plecare, participaţi la un eveniment ce sigur vă va pune pe gânduri! Luaţi parte la un Workshop la Braşov: „Abilităţi în schimbare”.

Suntem cu toţi parte a unor proiecte personale sau profesionale, iar punctul de plecare în acestea îl constituie definirea şi aşezarea în ordinea priorităţii lor: să îmi cresc afacerea, să fiu într-o formă fizică mai bună, să îmi construiesc o familie fericită, să înving într-o competiţie. Este totuşi probabil ca, atunci când tragem linie la finalul proiectului sau la finalul unui interval de timp să ne dăm seama că dă cu virgulă sau poate chiar suntem pe minus. Probabil că ne-am pierdut undeva pe drumul proiectului nostru. Întrebarea este: cum de s-a întâmplat? Ajungem să fim dependenţi de obiceiurile noastre de zi cu zi, fie că rezonăm cu asta, fie că nu. Obiceiurile sănătoase şi ecologice ne susţin dezvoltarea proiectelor ajutându-ne să obţinem ceea ce ne-am propus. Celelalte, de care suntem mai puţin conștienți şi pe care acum le vedem clar doar la ceilalţi, constituie obstacole de care ne poticnim. Obiceiurile noastre constituie cadrul în care noi ne desfășurăm proiectele, cadrul în care trăim.

Deciziile sau alegerile fac parte din viaţa noastră permanent. O persoană împlinită, de succes se pregătește să înţeleagă efectele deciziilor sale din toate perspectivele unui proces.

De ce să participi la acest workshop? Pentru că îți vei pregăti schimbarea! Cum? Vei găsi

*mai multe răspunsuri pentru întrebările tale.
  *idei și validări ale alegerilor făcute.
  *exemple și experiențe personale.
  *entuziasm și curaj.
  *plan de lucru definit și structurat.


   Workshop-ul se va desfăşura în două etape:


  ziua 1 (vineri) – Prezentarea proiectului în grup – 4 ore  ; se va desfăşura între orele 16.30 - 20.30
  ziua 2 – Desfășurare proiect. Se lucrează prin joc cu introspecția fiecărui participant  ;  se va desfăşura între orele  9.00 - 17.30

  Primul workshop: 21 – 22 octombrie 2016

Coach: Coca Staicu
           Număr participanți 6 – 10

   Pentru detalii: 0742483333 sau office@alexaevent.ro

AlexaEvent îşi propune să aducă la Braşov cât mai multe cursuri,

workshop-uri, seminarii care să fie pe placul Braşovenilor!

Comentarii

Ultimă oră