Sari la conținut

Yoga și muzică electronică, timp de trei zile la Braşov, în Poiana Mică

yoga-si-muzica-electronica-timp-de-trei-zile-la-brasov-in-poiana-mica

Timp de trei zile (4 - 6 august 2017), în Poiana Mică se va desfăşura „Brehne Festival - The Tree of Life 2017”, eveniment dedicat muzicii electronice, festival care a ajuns la cea de-a doua ediţie.

Yoghinii se adună trei zile la Braşov, în Poiana Mică, la o reuniune în aer liber, întrucât „Copacul Vieții” asigură suflul vital, susținând viața în sine și natura spirituală a aerului: inspirația.

„Timp de trei zile dansăm printre copaci pe muzică electronică şi ne bucurăm să respirăm aerul curat la healing în călătoria noastră de vindecare personală, vom participa la ateliere de yoga şi meditaţie ghidată, vom învăţa de unde izvorăşte pasiunea pentru artă în cadrul atelierelor de live painting de la galeria de artă, ne vom delecta cu instalaţii artistice, video mapping şi cinema în aer liber”, au explicat organizatorii.

Preţul abonamentelor pentru toate cele trei zile este de 80 de lei în avans (https://www.bilete.ro/ ), respectiv 100 de lei la intrare, iar un bilet de intrare valabil o zi va costa 50 de lei.

Evenimentul va începe vineri, la ora 14.00, şi se va termina duminică seară.

Comentarii

Ultimă oră