Sari la conținut

Zâna Mărțișor și Zâna Primăverii vin la Superland pentru copii

zana-martisor-si-zana-primaverii-vin-la-superland-pentru-copii

Face painting, baloane modelabile, concursuri și multe surprize la Superland!


 Superland, cel mai mare parc de distracții indoor din sud-estul Europei îi așteaptă pe cei mai mici dintre brașoveni cu un program dedicat mărțișorului.

DGASPC Brașov și Complexul de Servicii Brădet au pregătit un super târg de mărțișoare. Toate mărțișoarele sunt realizate hand made de copiii din cadrul Complexului de Servicii Brădet. Târgul va fi deschis până pe 1 Martie (inclusiv) la Superland, etaj, zona Open Space.

Vineri, 1 Martie 2019, la start de primăvară, copiii vor învăța să creeze mărțișoare, împreună cu „Le Bonheur de Vivre”, pentru mămici, bunici, doamnele învățătoare sau educatoare. Atelierul de creat mărțișoare se va desfășura de la ora 18:00 la Creative Room.

Sâmbătă, 2 Martie 2019, va fi o zi plină. Începând cu ora 12:00 cei prezenți se vor bucura de face pating, baloane modelabile, ateliere și concursuri care mai de care mai interesante împreună cu Zâna Mărțișor, Zâna Primăverii, clovnul  care modelează baloane și povestitorul. Tot sâmbătă de la 16:00, Teatrul Strada pune în scenă „Trei iezi cucuieți”, o poveste cunoscută în întreaga lume!

Participarea la toate evenimentele de sâmbătă este GRATUITĂ!

„E musai să ajungi! Distracția e garantată!” așa îi tentează pe cei mici, însoțiți de părinți sau bunici, să participe cei de la Superland Brașov.

Comentarii

Ultimă oră