Sari la conținut

Zăpadă de 50 cm în Poiana Braşov. Se schiază bine pe toate pârtiile!

zapada-de-50-cm-in-poiana-brasov

În cursul săptămânii, se plăteşte mai puţin pentru transportul pe cablu

Dacă la finalul săptămânii trecute, zăpada din Poiana Braşov era îngheţată şi nerecomandată începătorilor, acum, pârtiile din Masivul Postăvarul sunt într-o stare excelentă.

„Se schiază pe toate pârtiile, cu excepţia «S»-ului mare. Stratul de zăpadă are o grosime de 50-70 de cm, în condiţiile în care cea mai mare parte a stratului de zăpadă este produs artificial”, a precizat Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov.


   E bine de știut că din 13 ianuarie 2020 au intrat în vigoare şi reducerile la transportul pe cablu care se acordă în timpul săptămânii. Astfel, la telecabina Capra Neagră şi Telegondola, la fiecare trecere prin turnichet se consumă 5 puncte în loc de 6, la telecabina Kanzel 4 puncte, în loc de 5 puncte, la telescaunul Ruia 3 puncte, în loc de 4, iar la telescaunul Lupului se vor consuma 2 puncte în loc de 3. Însă în week-end tariful e normal, neredus.


  În această perioadă funcționează toate instalațiile de transport pe cablu, respectiv telegondola, cele două telecabine (Kanzel și Capra Neagră), cele doua telescaune Ruia și Lupului, teleschiurile Bradul și Stadion.

Comentarii

Ultimă oră