Sari la conținut

„Zilele Brașovului” se prelungesc! Orașul nostru rămâne în sărbătoare și pe 1 Mai!

zilele-brasovului-se-prelungesc-orasul-nostru-ramane-in-sarbatoare-si-pe-1-mai

 Festivitățile dedicate „Zilelor Brașovului” nu se vor încheia dumincă, așa cum a fost programat inițial. Sărbătoarea orașului va continua și  pe 1 Mai, ținând cont că lunea este o zi liberă, în care nu se lucrează.

Administratorul public al municipiului, Miklos Gantz, a anunțat că s-a luat decizia ca evenimentele desfășurate sub genericul „Zilele Brașovului”, programate pentru perioada 28-30 aprilie 2017, vor fi prelungite până luni, 1 mai 2017, inclusiv.

„Având în vedere solicitările venite de la parteneri, dar și reacția pozitivă a brașovenilor cu privire la acest eveniment, am luat decizia prelungirii zilelor orașului și în 1 mai. Vor rămâne deschise târgurile de meșteșugari și hand-made, Street food, ulița vinului și berii, vom avea DJ în Piața Sfatului, iar partenerii noștri vor putea organiza diferite evenimente sportive și artistice în Parcul Titulescu și în celelalte amplasamente. Agenții economici de la Pietrele lui Solomon, care s-au pregătit pentru Sărbătoarea Junilor de duminică, vor putea rămâne și de 1 mai, pentru brașovenii care vor să iasă la picnic”.

Comentarii

Ultimă oră