Sari la conținut

În zilele 9 şi 10 martie va avea loc la Centrul Cultural Reduta cea de-a doua ediţie a mini-festivalului de film „Zilele Filmului German”. În cadrul festivalului, publicul cinefil din Braşov va avea ocazia de a se întâlni cu câteva dintre cele mai recente producţii ale cinematografiei germane. Prin intermediul acestui proiect, se doreşte promovarea filmelor germane contemporane şi familiarizarea publicului român cu noua generaţie de regizori germani. Cele trei filme din festival au obţinut premii importante la festivaluri de prestigiu şi pot fi vizionate în premieră la Braşov. Toate filmele sunt cu subtitrare în limba română. Intrarea este liberă.

PROGRAM

JAGDHUNDE - Câini de vânătoare (miercuri, 9 martie, şi joi, 10 martie, ora 17.00). Cu puţin înainte de Crăciun, în Uckermark, un mic sătuc înconjurat de câmpii şi pădur, Lars o cunoaste pe Marie şi viaţa parcă îşi schimbă brusc ritmul. Cei doi descoperă împreună cât de puţin contează cuvintele într-o relaţie. Dar, în acelaşi timp, în familia lui Lars ies la lumină mai multe secrete.

REVANCHE – Revanşa (miercuri, 9 martie, ora 19.30). Alex, un hoţ mărunt, hotărăşte să jefuiască o bancă din provincie pentru a o scoate pe Tamara, prietena lui ucraineană, din cercul vicios al datoriilor şi al prostituţiei foţate. Planul său se intersectează neaşteptat cu viaţa lui Robert, un poliţist rural, şi a Susannei. Soarta celor patru personaje se va schimba radical.

KIRSCHBLUTEN-HANAMI - Flori de cireş (joi, 10 martie, ora 19.30). Atunci când Trudi află ca soţul ei este foarte bolnav, se decid să îşi viziteze copiii la Berlin fără să le spună. O poveste a cărei formă tumultoasă prezintă prin intermediul unei iubiri, pur altruiste, adevărata însemnătate a vieţii însăşi.

Comentarii

Ultimă oră