Sari la conținut
zilele-scolii-brasovene-de-transporturi

Colegiul Tehnic de Transporturi Braşov organizează, joi şi vineri (18-19 mai 2017), cea de a XXIV-a ediţie a „Zielor şcolii braşovene de transporturi”.

În program sunt cuprinse sesiuni de referate şi comunicări ştiinţifice, întreceri sportive, programe artistice, concursuri pe diferite teme, gală de filme realizate de elevi, precum şi maratonul „School Radio One” al postului de radio şcolar.

Ca şi în ediţiile precedente, de un mare interes se bucură proba de îndemânare în conducerea autovehiculului, organizată pe platoul din încinta colegiului.

De asemenea, cu ocazia primului parteneriat al „Asociaţiei Milioane de prieteni” cu Colegiul Tehnic de Transporturi Braşov, are loc, la Centrul de documentare şi informare a şcolii, o lecţie deschisă cu tema „Protecţia şi bunăstarea animalelor”, susţinută de reprezentanţii asociaţiei. Tot în cadrul parteneriatului, un grup de 60 de elevii ai şcolii au vizitat Rezervaţia de urşi de la Zărneşti.

Colegiul Tehnic de Transporturi Brașov (str. Fundătura Hărmanului nr. 12, Brațov), a luat naștere în 2009 prin unirea a două instituții de învățământ de tradiție în tabloul educațional brașovean: COLEGIUL TEHNIC FEROVIAR BRAȘOV și GRUPUL ȘCOLAR INDUSTRIAL AUTO BRAȘOV. S-a creat astfel o instituție care raspunde nevoilor de calificare în toate domeniile de transport, având în vedere necesarul de servicii în domeniu și existența unei infrastructuri bine dezvoltate și păstrate și a unei tradiții puternice de multe decenii.

Comentarii

Ultimă oră