Sari la conținut
ziua-mondiala-a-mediului-sarbatorita-la-brasov-(1)

Agenţia pentru Protecţia Mediului îşi deschide porţile pentru vizitatori, astăzi, 6 iunie. Evenimentul porţilor deschise este una dintre manifestările ocazionate de Ziua Mondială a Mediului.

De asemenea, Prefectura organizează o Sesiune de comunicări numită „Omul versus Mediu“. Evenimentul va avea loc la Consiliul Judeţean Braşov şi va cuprinde o serie de prezentări, la nivel academic, pe teme precum compatibilitatea electromagnetică, exploatările forestiere şi topografie sau cazuistica deosebită din activitatea comisarilor de la Garda Naţională de Mediu.

Această sesiune de comunicări va încheia o serie de evenimente organizate în ultimele zile, împreună cu Garda de Mediu, printre care o vizită la Rezervaţia de Urşi Liberty de la Zărneşti, oferită elevilor de la Şcoala generală din Dumbrăviţa, care au câştigat Concursul naţional „Let's be ECO“ şi o vizită la Grădina Zoologică Braşov, o lecţie deschisă despre natură şi o vizită la Prima Şcoală Românească, oferită elevilor de la Şcoala generală din Vama Buzăului.

Comentarii

Ultimă oră