Sari la conținut
ziua-recoltei-la-fagaras

Făgărăşenii îşi pot face provizii în cămară pentru la iarnă la preţuri mai mici, spun organizatorii evenimentului „Ziua Recoltei”, care se va desfăşura anul acesta ceva mai devreme decât au fost programate ediţiile anterioare.

În zilele de 16 şi 17 septembrie 2017, în piaţa agroalimentară din municipiul Făgăraș, pe lângă fructe şi legume vor putea fi degustate preparate tradiţionale precum brânză, pastramă, bulz, vin sau must.

„Anul acesta «Ziua Recoltei» va fi organizată mai repede faţă de anul trecut. Motivul este simplu: s-au copt toate legumele şi fructele mult mai repede faţă de anul trecut datorită condiţiilor climatice. Am avut o discuţie cu producătorii şi ei ne-au sugerat acest lucru. Vom organiza evenimentul sâmbătă şi duminică; vor fi produsele de toamnă şi încercăm să venim în sprijinul gospodinelor pentru a-şi aproviziona cămările. Vor fi şi câteva surprize şi îi aşteptăm pe toţi făgărășenii sâmbătă şi duminică în piaţa agroalimentară“, a spus Tiberiu Drăgoi, şeful Pieţei Agroalimentare din Făgăraş.

Așadar în zilele de 16 și 17 septembrie 2017, producătorii vor primi cumpărătorii într-un cadru festiv, plin de surprize, cu o ofertă bogată de legume și fructe de sezon.

Comentarii

Ultimă oră