Sari la conținut
ziua-revansei-pentru-stegari

Jucătorii stegari vor încerca luni să învingă la Iaşi, împotriva echipei antrenate de Sorin Cârţu, pentru a se apropia de atingerea obiectivului: o clasare cât mai bună la finalul sezonului.

FC Braşov va juca luni, de la orele 21.30, în deplasare, cu CSMS Iaşi, meci ce contează pentru runda a 28-a a Ligii I. Dacă pentru formaţia gazdă meciul este unul capital în lupta pentru salvare de la retrogradare, pentru stegari punctele sunt importante pentru îndeplinirea obiectivului, clasarea pe o poziţie cât mai sus în clasamentul Ligii I. Cu toate că meciul se anunţă a fi unul greu pentru galben-negri, tehnicianul Braşovului, Adrian Szabo, este încrezător în echipa sa şi este convins că FC Braşov se va impune în Copou. „Sigur vom câştiga la Iaşi. Pe ce mă bazez? Pe jucătorii mei. De ce sunt atât de sigur când spun asta? Deoarece, cred că jucătorii pe care îi antrenăm zi de zi au ajuns la un nivel la care pot câştiga în faţa oricărui adversar din Liga 1. Chiar dacă spun că sigur vom câştiga, asta nu înseamă că meciul va fi unul uşor. Trebuie să recunoaştem că la CSMS Iaşi sunt fotbalişti care pot pune probleme. Mergem să înscriem şi să nu primim gol. Sunt dator cu o victorie în deplasare, pe care, până acum, nu am obţinut-o. Este momentul”, a spus antrenorul braşovenilor Adrian Szabo. Tehnicianul galben-negrilor nu are probleme de lot înaintea jocului de la Iaşi.
Stegarii sunt încrezători. Fotbaliştii braşoveni se vor duela cu fostul lor antrenor, Sorin Cârţu, cel care l-a înlocuit pe Liviu Ciobotariu pe banca tehnică a ieşenilor. Cum „Sorinaccio” şi-a făcut destui duşmani sub Tâmpa, pentru fotbaliştii stegari a venit ziua revanşei. „Suntem pe o pantă ascendentă, nu am pierdut de cinci meciuri în Liga I şi vrem să prelungim această serie. Mergem la Iaşi încrezători în forţele noastre şi vrem să ne întoarcem de acolo cu punct sau puncte. Pentru noi contează mai puţin cine este pe bancă. Sorin Cârţu a fost antrenorul nostru, dar acum este adversarul nostru şi vrem să-l învingem”, ne-a declarat atacantul braşovenilor Paul Batin, cel căruia în vară îi expiră împrumutul la FC Braşov. „La finalul campionatului mă voi întoarce la CFR Cluj. Mai am un an de contract cu cei de acolo şi vom vedea ce se va întâmpla. Eu m-am acomodat foarte bine la Braşov, îmi place foarte mult oraşul, îmi plac oamenii, îmi place echipa şi grupul pe care îl avem aici şi cu siguranţă mi-aş dori să rămân sub Tâmpa”, a spus Paul Batin.
Galben-negrii vor trei puncte. Mijlocaşul braşovenilor, Iulian Popa, este convins că trupa de sub Tâmpa se poate întoarce de la Iaşi cu cel puţin un punct. „Atmosfera la echipă este excelentă. Suntem conştienţi că suntem pe un drum bun şi vrem să confirmăm această formă cu un rezultat bun în deplasarea de la Iaşi. Sorin Cârţu a fost antrenorul nostru, îl respectăm, dar luni noi vrem punctele. Sperăm să reuşim să ne întoarcem de la Iaşi cu punct sau puncte. E foarte important să nu pierdem şi să reuşim să mai acumulăm ceva puncte în clasament. Sper să reuşim să terminăm campionatul pe locul şapte sau opt”, a declarat şi Iulian Popa.

Comentarii

Ultimă oră