Acesta este un mesaj de proba
ULTIMA ORA
Taguri :: Chef
Afisare stiri de la 1 la 15 din 41
Pagini: 1 2 3
Marti, 02 Iul 2019, 18:07:00

      Bogdan Silochi (36 de ani), de la Restaurantul Ceasu’ Rău din Brașov, unul dintre tinerii chefi ai Sergiana Grup, care a participat la competiția gastronomică internațională „Chinggis Khaan’s Challenge Cup 2019”, de la Ulan Bator, Mongolia, s-a întors acasă cu mai multe medalii, obținute...
Sambata, 29 Iun 2019, 01:33:00

        Ghidul internaţional Gault&Millau a lansat ediţia 2019 a ghidului de restaurante pentru România.       275 de restaurante au fost selectate din toată ţara, din cele mai importante 15 oraşe – 154 de localuri fiind noutăţi faţă de ediţia din 2018. Din Braşov au fost selectate 16...
Joi, 27 Iun 2019, 00:07:00

         Între 27 şi 30 iunie 2019, Street Food Festival revine în Braşov, sub Tâmpa!    Întreg festivalul este construit în jurul conceptului de experienţă, o experienţă unică de la modul în care este preparată şi servită mâncarea până la decorurile...
Sambata, 27 Apr 2019, 07:20:00

       De 1 mai 2019, în premieră, la Castelul Bran va avea loc o demonstraţie de gătit, în Parcul Regal!       „De 1 mai mâncăm la brăneni” se numeşte evenimentul, la care vor veni reprezentanţi de la Conacul Brătescu şi Restaurantul Bran Parc care se alătură, asftel,...
Miercuri, 17 Apr 2019, 18:28:00

       Tradiţie a locului, devenită concurs judeţean în 2017, „Junior Chef Şenchea” a adunat, marţi, 16 aprilie 2019, echipe de bucătari în devenire de la Liceul Tehnologic „Dr. Ioan Şenchea“ din Făgăraş, Colegiul Tehnic „Maria Baiulescu“ din Braşov şi Colegiul...
Vineri, 08 Feb 2019, 00:21:00

           Inspiraţi de Programului „Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019”, iniţiatorii proiectului de marketing turistic Hotel of Ice Bâlea Lac organizează o serie de spectacole culinare, ce vor fi susţinute de celebrul maestru bucătar elveţian Jakob Hausmann, pe 8 şi 9 februarie 2019,...
Luni, 26 Noi 2018, 18:42:00

      Restaurantul „Sub Tâmpa” lansează o invitație pentru consumatorii de artă culinară și muzicală!      „Când ați avut ultima dată parte de o explozie de artificii, pe papilele gustative, în timpul unei călătorii muzicale?       În serile 27 și 28...
Joi, 26 Iul 2018, 19:59:00

        Braşovenii sunt invitaţi la „Cina cu folos”. Vor găti bucătarii de la „Chefi la cuţite”, pentru ca 30 de copii să plece în prima excursie din viaţa lor!       Fundația Bucuria Darului îi invită pe inimoși la „Cina cu folos”, care va avea loc...
Miercuri, 14 Mar 2018, 19:36:00

        Somelierul Magdalena Crișan îi invită pe brașoveni la o degustare cu totul specială de vinuri, joi, 15 martie 2018, începând cu ora 18:30, la Arnie’s Studio (Strada Alexandru Ioan Cuza, nr 6, Brașov), intitulată sugestiv „O călătorie cu Hyperion”.       Sunt...
Marti, 31 Oct 2017, 13:49:00

Unele dintre cele mai populare mâncăruri şi băuturi din lume au fost inventate din greşeală. Nu a fost niciun bucătar care să se străduiască să le creeze, nu a muncit nimeni zi şi noapte ca să vină cu ideea. Iată care sunt cele 6 alimente inventate dintr-o greșeală, potrivit GustArte.   Berea   Berea a fost...
Joi, 26 Oct 2017, 10:55:00

“De mic îmi place să gătesc și să mănânc. Dar dacă i-aș fi spus mamei că vreau să mă fac bucătar, m-ar fi atârnat în cui și m-ar fi bătut cu ciocanul de șnițele!” - ne-a povestit Adrian Neag, la Mix Actual. Chef-ul și șeful de la Guerilla Cooking.   Păi da, că mama îl voia domn,...
Miercuri, 25 Oct 2017, 19:50:00

        Degustare de vinuri organizată de Lady Sommelier Independent Magdalena Crişan: „Best of Fetească Neagră“. O tânără somelier ne vorbeşte despre alegerea unui vin bun şi beneficiile acestuia.    Lady Sommelier Independent Magdalena Crisan ne invită, joi, 26 octombrie, de la ora 19.00,...
Joi, 21 Sep 2017, 20:32:00

       La acest sfârșit de săptămână, în 22 şi 23 septembrie 2017, făgărăşenii şi turiştii vor putea degusta preparate realizate după rețete din secolul al XVII-lea, la Cetatea Făgăraș.      Festivalul gastronomic aduce peste timp, în zilele noastre, ,,Bucătăria...
Miercuri, 23 Aug 2017, 20:32:00

      În perioada 24 - 27 august 2017 „Street Food Festival” ajunge pentru prima dată la Braşov, iar Platoul Sub Tâmpa va deveni o bucătărie imensă pentru cei peste 40 de vendori pregătiţi să testeze simţurile gurmanzilor cu preparate din întreaga lume.       Evenimentul de la...
Joi, 27 Iul 2017, 20:50:00

       În perioada 28-30 iulie 2017 brașovenii vor putea mânca și savura un pahar de vin la 50 de metri înălțime. „Dinner in the Sky” e deja în oraș. Restaurantul suspendat a trecut de primele probe și își așteaptă clienții.       Cei care vor să aibă o...
Afisare stiri de la 1 la 15 din 41
Pagini: 1 2 3
EDITORIALE
de Alexei Alexandrovici
În țara lui “a furat, dar a și făcut!”(la care Brașovul e în top!)...
de Adrian TEACA
”Am cam fost dați afară de la guvernare”, constată amar Antonescu, văzînd cum...
de Adrian TEACA
Știrea e asta, seacă și grețoasă: după 25 de ani de la o revoluție socotită anticomunistă,...