Acesta este un mesaj de proba
ULTIMA ORA
Taguri :: Ospatar
Afisare stiri de la 1 la 13 din 13
Pagini: 1
Luni, 02 Oct 2017, 08:19:00

Braşovenii care sunt calificaţi în domeniul hotelier-gastronomic şi doresc să desfăşoare o activitate sezonieră sau permanentă în Germania, pot opta pentru unul din cele 19 posturi puse la dispoziţie de EURES România. Salariul diferă de la un post la altul, fiind cuprins între 1.800 şi 2.500 euro brut, pe lună....
Joi, 17 Aug 2017, 10:24:00

Reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Braşov le reamintesc braşovenilor că pot lucra în Germania, sezonier sau permanent, 16 posturi find disponibile la un hotel din Frankfurt.   Selecţia naţională de pe 21 septembrie de la Braşov e promovată de aproape două luni, dar, potrivit reprezentanţilor...
Vineri, 11 Aug 2017, 13:03:00

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă prin serviciul de ocupare EURES România, oferă 16 posturi pentru lucrători calificaţi care doresc să desfășoare o activitate sezonieră sau permanentă în Germania, în urmatoarele meserii:    - ospătar – 8 posturi; - recepționer – 2 posturi; -...
Vineri, 21 Iul 2017, 11:43:00

       Potrivit reprezentanților Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, cele mai multe posturi vacante sunt pentru agent securitate, ajutor bucătar, bucătar, lucrător bucătărie, cameristă hotel, lăcătuș mecanic, lucrător comercial, manipulant mărfuri, muncitor necalificat la asamblarea şi montarea...
Joi, 21 Mai 2015, 09:53:00

Camera de Comerţ şi Industrie Braşov, prin Direcţia Învăţământ Formare Profesională, organizează cursul de calificare in meseria de ospătar. „facem acest curs pentru există cerere pe piața muncii”, a declarat Adrian Rogoz, reprezentantul CCI Brașov, scrie bizbrasov.ro. Cursul va fi structurat pe 720 de ore, din...
Duminica, 12 Ian 2014, 16:37:00

Brasovenii care nu isi gasesc de munca in Romania pot incerca sa se angajeze in Germania. Sunt oferite 80 de joburi, prin intermediul Retelei EURES,  pentru persoanele calificate in domeniul hotelier – gastronomic. Selectia pentru aceste posturi se va desfasura la Bucuresti in 6 martie.   Compania germana Europa Park ofera locuri de...
Luni, 09 Dec 2013, 21:03:00

Site-ul american abcnews.go.com, citat de Mediafax.ro,  a alcătuit o listă cu cele mai frecvente trucuri pe care le folosesc angajaţii restaurantelor pentru a-şi înşela clienţii. Iată câteva dintre ele. Meniul este aranjat în aşa fel încât să te facă să cheltui mai mult. Tactica de a pune preţurile...
Marti, 29 Oct 2013, 15:53:00

Pizza cu muşchi file de drac sau sandwich cu salam picant şi copănele de diavoliţă! Este meniul de groază cu care braşovenii, dar şi turiştii sunt aşteptaţi la Bran. Şi nu în orice seară ci în weekend, atunci când va avea loc petrecerea de Halloween. La unele puburi din zona turistică sunt primiţi doar cei...
Sambata, 02 Mar 2013, 13:42:00

Duminică 3 martie şi săptămâna viitoare, între 9 şi 10 martie,  se desfăşoară în Bucureşti târgurile de joburi în Grecia care oferă 600 de locuri de muncă în hotelurile din insulele greceşti. Hotelierii din Grecia caută tineri care vorbesc engleza la nivel conversaţional, pe care să-i angajeze...
Marti, 03 Iul 2012, 06:43:57
Un prahovean care lucrează ca ospătar în restaurantul unui hotel din staţiunea Buşteni a fost arestat preventiv şi este cercetat pentru tentativă de omor, fiind acuzat că şi-a înjunghiat un coleg cu un cuţit de bucătărie, anunţă Mediafax. Joi după-amiază, poliţiştii au fost sesizaţi că un bărbat a fost înjunghiat într-un hotel din staţiunea Buşteni...
Luni, 07 Noi 2011, 14:07:17
Restaurantele au secretele lor bine ascunse şi nu sunt neapărat în favoarea clienţilor. Câţiva chelneri au dezvăluit pentru cancan.ro o parte din lucrurile neştiute până acum. De exemplu, în mâncarea copiilor se pune zahăr. Chiar şi în pizza. Asta ca să dea dependenţă, iar copiii să ceară părinţilor să mai mănânce în...
Vineri, 08 Iul 2011, 17:16:00
Un ospătar care lucra într-un bar din Feldioara este cercetat de poliţie pentru că a găsit o borsetă cu 5000 de euro şi a păstrat-o. Borseta a fost uitată de un client în barul în care lucra ospătarul. Deşi păgubitul s-a întors în local şi a întrebat dacă a fost găsită borseta nimeni nu a recunoscut nimic. Supărat, omul s-a dus la poliţie şi a...
Miercuri, 14 Apr 2010, 00:08:49
Agenţia Naţională pentru Ocuparea Fortei de Muncă prin Agentia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Braşov va organiza o selecţie de personal pentru 530 de locuri de muncă vacante, în domeniul hotelier, pentru Italia. Data-limită pentru depunerea CV-urilor este 19 aprilie 2010, iar selecţia se va desfăşura la Bucureşti. Cele mai multe locuri disponibile sunt pentru...
Afisare stiri de la 1 la 13 din 13
Pagini: 1
EDITORIALE
de Lector univ. dr. Onelia Pescaru
Vise, planuri și obiective la început de an... Cum le transformăm în...
de Lector univ. dr. Onelia Pescaru
Cu mic, cu mare, așteptăm cu toții, în fiecare an Crăciunul ...Ne pregătim din timp...
de Lector univ dr Onelia Pescaru - psihoterapeut
Bărbatul interior din fiecare femeie, femeia interioară din fiecare bărbat… Este...