Sari la conținut
-alina-paul-si-cosmin-rosia-la-mix-actual

A părăsit o poziție de top în lumea bancară si a ajuns rapid în topul business- ului românesc. Când conduci o firmă cu peste 500 de bărbați, premiul „A Men’s World”, acordat în cadrul Galei #WomenInEconomy2021, vine ca mănușa turnată pentru Alina PAUL, CEO-ul D.O. Security.
Delicată ca o trestie, Alina PAUL a demonstrat că o femeie se poate impune într-un domeniu ce părea până acum dedicat exclusiv bărbaților și, a obținut recunoașterea națională. Camera de Comerț și Industrie din Brașov o premiase deja, cu ceva timp în urmă, cu premiul “Managerul anului”.

Ce a făcut, concret, Alina Paul?


A reușit, în pandemie, să performeze, obținând rezultate financiare de invidiat, și-a extins activitatea dezvoltând prima divizie de pompieri privată și oferă securitate prin sistemele inteligente și tehnologii inovative. A obținut trofeul pentru Excelență Profesională în Securitate, al Oustanding Security Performance Awards și... continuă să surprindă lumea business-ului.


Președintă a CONAF Brașov, Alina Paul ne-a povestit, la Mix Actual, împreună cu directorul CCI Brașov, Cosmin Roșia, despre proiectele derulate împreună, fie pe linia formării profesionale a angajaților, fie de stimulare a firmelor să realizeze contracte de practică cu studenții în vederea asigurării viitoarei resurse umane.


Și despre ce înseamnă, în această perioadă, performanța , în condițiile în care doar simpla supraviețuire în mediului economic privat este deja performanță.


Alina Paul și Cosmin Roșia, la Mix Actual.

Emisiunea aici:

Comentarii

Ultimă oră